Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Opravdu nejde o zateplení domu, o které se snažíte dělat reklamu zateplení fasádou provětrávanou. Jsem stavař a tak reaguji.
Cesta mravenců do domu je snadná, pokud máte škvíry například pod parapety, nebo kolem dveří. Prostě mravenci je fuk, zda si naivně myslíte, že provětranou fasádou jim znemožníte do domu proniknout. Naopak, kvalitně provedená kontaktní fasáda nedovolí mravencům za polystyrénem lézt, neboť by měl být proveden rámeček z lepidla kolem desky, aby jednak neproudil vzduch za polystyrénem, nebo minerální vatou. Naopak si dovoluji, ale naprosto nesouhlasit s provětrávanou fasádou, kde za pláštěm je nespočet vzduchových mezer, kde se vám klidně uhnízdí celá kolonie mravenců, nebo jiného obtížného hmyzu.
Tím nechci zrazovat od fasády provětrávané, jenom reaguji na ten nesmysl. že mravencům tímto řešením zamezíte cestovat po domě. Naopak jim to usnadníte. Pokud se naivně domníváte, že se tedy mravenci vydávají baštit polystyren, tak to by jim pak stačilo pěkně likvidovat zateplovák a ne lézt do domu.
Mravenci chodí za potravou a to zvláště na jaře, nebo před většími dešti a to většinou do vaší kuchyně, kde vždy najdou nějaký zbytek potravy. Protože za vším hledej ženu, tak nejspíše se vám po domě budou plahočit samičky mravenců, tedy dělnice. Stačí jim skřínka s potravinami, kde místo cukru uchovaného v dózách ho budete mít v pytlíku z obchodu. Dále víčko od marmelády, nebo medu, které není očištěné a je na něm zbytek potravy. Najít i místo, kady mravenci pronikají, je obtížné, neboť jsou aktivní zvláště v noci, kdy je moc nevidíte a oni mají klid na "práci". Pomůže uzavření všeho sladkého do skleněných nebo plechových dóz a hlavně nejspíš nějaký ten insekticid. Jsou i babské rady, jako majoránka, máta, hřebíček, pepř, čili a pod., který jim nějak moc nevoní a prý raději zmizí.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika