Rotvajler



   Předchozí příspěvky  |  1,  2   
            
host - 13.97 (?) 
8.3.2011 8:30
Tvrdá výchova neznamená klacek v ruce.Ale důslednost.Nekompromisní.A bázlivý pes je někdy horší než ten agresivní.Nikdy nevíte co udělá a na co zareaguje.Dítě může stokrát výsknout a nic, pak kýchne a pes vyjede.Máte-li děti, nenechávejte je s takovým psem nikdy bez dozoru.A nezáleží na rase.Zera
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
            
host - 233.221 (?), 4.4.2019 14:33

Dobrý den, už nějakou dobu řeším, jaké kupovat konzervy a granule, z hlediska složení, můžete mi prosím poradit, které jsou opravdu kvalitní, a pro psa hlavně chutné?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 148.5 (?), 5.4.2019 7:11

Konzervy nekupu vůbec, buď je to totál šunt a když kvalitní, tak za tu cenu koupíte opravdové maso. Ani z granulí nejsem zrovna happy, jenže můj pes to nějak nesdílí a granule žere někdy i raději, než to masofrown Každému psu fakt chutnají jiné, je to stejné, jako s jídlem u lidí. Je pptřeba vyzkoušet. Můj pes po granulích pořád průjmoval, což se upravilo až po střídání s masem. A po vyzkoušení asi 20 druhů granulí, jsme skončili u granulí Wolfsblut, které krmíme už asi 8let. Mají mnoho příchutí, takže každý pytel měním příchuť, daly se tam vybrat i pro druhého psa na dietě, když onemocněl. Nechci, aby to vyznělo jako reklama, ale jsou to granule nejvyšší řady a psu naprosto vyhovují a právě, že i chutnají. Výborné hodnocení mají i Marp a třeba ND. Je třeba vyzkoušet po menších baleních a uvidíte. Jsou psi, kteří upřednostňují jisté maso, i jistou přílohu. Můj nemá rád rýžiwink

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 101.69 (?), 5.4.2019 12:38

Nejlepší je, ať konzervy a granule, které kupujete neobsahují sóju, a jiné zbytečné nahrazovadla, nejlepší je maso, a jiné přírodní zdroje.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
host - 238.241 (?), 6.4.2019 11:44

No ale kde bych sehnala takové nějaké kvalitní granule a konzervy? to mám chodit po obchodě, a studovat jendu plechovku po druhé?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 234.228 (?), 6.4.2019 11:55

Nejlépe bude projít nabídky internetových obchodů, kde jsou výrobky detailně popsány, co do obsahu i složení. Je na každém, kolik chce investovat peněz, různé kvalitnější značky jsou ve složení velmi podobné a v podsatě bude záležet jen na Vás, co vyberete. Nelze pojmenovat, co je nejlepší, pro každého je to něco jiného.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 112.74 (?), 20.7.2019 17:55

Poradíte mi prosím, jaké pamlsky jsou pro pejska nejlepší? ke cvičení? které jsou zdravé, a zároveň chutné?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 148.5 (?), 20.7.2019 21:42

Sušené maso, ketré si usušíte v sušičce. Já suším krůtí srdce, žaludky, hovězí maso... prý jsou skvělá kachní srdíčka, ale ta u nás nejsou k dostání. Nasuším pytlí tak 2litrový(zipový) ráno si odsypu, během pár minut je to rozmrzlé a mám na celý den. Jelikož jsou bez konzervantů, časem by plesnivěly. Konvalinka

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 227.2 (?), 7.3.2011 16:38

Opatrne s Rotvajlerem, je to pes pro zkuseneho chovatele, jinak muze byti velky problem.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
Martinmarty - (1) - 179.173 (?), 30.10.2015 20:47

Dobrý den, proč vám tolik vadí když se Rotvajlerům říká bojové plemeno? Hodlám si pořídit dvě štěňata Rotvajlera a je mi jedno, jak jim bude kdo říkat. Mnohem víc mi vadí, že se Rotvajlerům nechávají ocasy což je naprosto zrůdný. Tohle myslím nikdy nebylo až teď a díky bohu že to neni zakázaný zákonem jim ocasy kupírovat. Velké psy už jsem měl a také v páru takže o výchově toho vím dost. Hodlám z nich mít obranáře a podle toho je budu cvičit. Každopádně můj názor je, že záleží na výchově. Z takto velkého psa můžete vychovat ostrého hlídače stejně jako mazla a stejně ho špatnou výchovou můžete i totálně zkazit. Tak či tak, je to pes a nikdy nevíte. Něco mu rupne v hlavě a vyjede. To se může stát u každého psa jen u těch velkých to bývá horší. Velcí psy každopádně potřebují tvrdší ruku, vedení ale i náplň a interakci s rodinou. Hlavně se nebojte. Nejhorší jsou bojácní majitelé co se pořád bojí coby kdyby. I když pes vyjede nebo se serve, tak ho většinou vždycky vodtrhnete než jde do tuhýho. Nejhorší je, když vám pes uteče. To by se stát nemělo protože z toho jsou pak ty největší průšvihy.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
1,  2   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?13:51
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?30.4.2024
Úprava vody magnetickým polem29.4.2024
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?29.4.2024
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?28.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika