Příspěvky uživatele - 120.31

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sekačka na nerovný terén a vysokou trávu, 11.7.2009
Trávu je jistě třeba posekat, ale docela by mě zajímalo podle jakého zákona chce obec udělovat pokuty za neposekaný trávník na soukromém pozemku, pokud to ovšem někoho neohrožuje. Oni si páni radní kolikrát ty zakony tvoří sami.
Vytopená zahradní technika, 27.6.2009
Osobně bych vylil náplně vyšrouboval svíčku a stroje pořádně vyčistil a vysušil.
A-z centrum Neumann, 19.6.2009
Je to autorizovaný prodejce tak bych se nebál. Včera jsem náhodou byl u nás v husqvarně pro olej a řetěz a ty ceny jsou podobné. Tak ať Vám pila šlape.
Husqvarna 395 XP - plagiát, 15.6.2009
V dnešní době když si někdo chce koupit pilu tak má spoustu možností může např. srovnávat a prohlížet na internetu a prodejní síť husqvarny je také dost rozšířená tak si tam může zajít vzít pilu do ruky a vůbec je moře možností a když i pak koupí hq... celý příspěvek >
Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 5.6.2009
Nemohl by sem někdo prosím pěkně dát odkaz kde je nějaké video práce s marunakou, protože na youtube je jen plno stihlů husqvaren a jakýchsi dolmarů ale když zadám do vyhledávače marunaka tak tam jsou nějaké hoblovky či co.
Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 2.6.2009
No ale třeba mu v žaludku leží opravdu still a ne stihl. Nápis still jsem totiž viděl tuším na nějakém čínským zázraku, to by pak vše vysvětlovalo.Protože si myslím že kolem stihlu jenom jednou projel pendolínem a to v plné rychlosti..
Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 25.4.2009
Tak že můj případ, první pila stihl MS390 koupena v roce 1999 v roce 2004 ukradena olej stihl 1: 50 absolutně bez závad druhá pila také MS 390 olej stihl 1:50 také bez chyby (nepočítám-li výměnu olejového čerpadla když jsem nechal víc jak týden v... celý příspěvek >
Držák na pilu, 9.4.2009
Náhodou jsem na youtube objevil toto http://www.youtube.com/watch?v=CoNDVKdQX_A tak se chci zeptat přítomných těžařů jestli něco podobného používají.
Převislý modřín, 3.4.2009
Před zhruba šesti roky jsem doma zasadil modřín a nějak jsem pozapoměl že nad ním vede elektrický kábel. On ten strom má asi dobré podmínky poněvadž za tu dobu vyrostl zhruba do pěti metrů, no a protože mi je líto ho skácet a na přesazení je asi... celý příspěvek >
el. pila Narex vs Dolmar, 26.3.2009
Já mám dolmar ES2135 a řežu taky hlavně na koze, výkon je podle mě naprosto dostatečný a myslím že motor kolmo k ose pily by zavazel.
Jakou vybrat pilu?, 21.3.2009
Divná otázka, myslíte si že ve stihlu vyrobí pilu, na výstupní kontrole se na ní podívají a řeknou no ta se nám povedla tu dáme do ČR a nebo no tahle se nám nepovedla tu pošlem do polska. ?
Zkušenosti s elektrickou ruční pilou Narex, 16.3.2009
Narex je jistě dobrá značka, ale rozhodně bych se díval po tom aby byl motor v ose pily, a tam nemá podle mě makita a dolmar konkurenci. Se servisem bych si starosti nedělal, vetšinou tam kde prodávají narex vedou i makitu.
benzínová nebo elktrická motorová pila, 11.3.2009
No já bych na Vašem místě jako první koupil benzínovou, protože jestli se chystáte topit dřevem tak do toho lesa jednou půjdete ať se Vám to líbí nebo ne. Jinak dolmar ES2135 mám a jsem s ním spokojen.
Jde narovnat lišta?, 8.3.2009
No mě se stalo nedávno v podstatě to stejné. Taky skříplá lišta a když jsme ji druhou pilou vyřezali byla křivá jak paragraf. V servisu mi řekli že když je ohnutá do vrtule což se mě povedlo tak je to na vyhození.
kácení ovocných alejí, 21.2.2009
V době kdy se ty stromy sázely, tak byly dvě auta na dědinu a 60km/h byla závratná rychlost, nyní jsou dvě auta na rodinu a 90km/h je běžný průměr. Tak že můj názor je, tam kde stromy ohrožují bezpečnost by se měly výkácet, ovšem s tím že by se na... celý příspěvek >
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika