Příspěvky uživatele - 184.220

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pomoc pri určení rastliny, 12.4.2011 Obsahuje fotku
Prosím o pomoc pri určení tých troch kríkov, čo im už žltnú listy, bohužial mi asi vymrzli a ja neviem prísť na to čo to bolo. Ďakujem Lida
Prosím o pomoc s určením rostlin, 9.4.2011
Tak ešte raz ďakujem, našla som pár obrázkov  /Primula rosea/, tiež mali hnedé listy, tak je to asi v poriadku. Inak musím napísať, že kvetina ma veľmi prekvapila svojou krásnou farbou.
Prosím o pomoc s určením rostlin, 9.4.2011
Ďakujem za odpoveď, mám ju zasadenú pri ostatných rôznych primulkách, všetky majú zelené listy, iba táto ma naozaj hnedé. Dokonca aj tvar listov je trochu odlišný, aj keď kvety podľa internetu vyzerajú rovnako. Dôkladne som preskúmala listy,... celý příspěvek >
Prosím o pomoc s určením rostlin, 9.4.2011 Obsahuje fotku
Dobrý deň, prosím tiež pomôcť určiť túto kvetinku, prešla som už všetky knihy, čo mám a zatiaľ som to nenašla. Fotka sa mi moc nepodarila, ale dúfam, že bude stačiť.
Další diskuze:  6,  7  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika