Příspěvky uživatele - 164.150

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Formy na výrobu zámkové dlažby, 18.3.2009
formy se prodávají, doporučuji je natřít před každým vyplněním betonem starým olejem, a hlavně nezapomeňte na drát... armaturu...pokud děláte velké kusy.Vibrátor si můžete vyrobit tak, že na plotnu ze železa připevníte motor, blotna bude na... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 18.3.2009
Solení slaniny Syrové hřbetní sádlo, vykoštěné hřbetní boky, na 10 kg masa 300-500 g soli, podle chuti česnek. Maso pečlivě očistíme, popř.oholíme, vychladíme na 2 - 4 st.C. Do celého povrchu pečlivě vtíráme sůl.Obvyklá dávka solení boků s kůží je... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 18.3.2009
Moravské kombinované solení Nakládáme maso s vnitřní teplotou 3-4 st.C.Maso solíme vychladlé a v chladné místnosti.Zmrzlé maso není k solení vhodné. Všechny kusy raděj vykostíme, tím zabráníme zápachu od kosti a rychlejšímu kazení.Méně ořezané kosti... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 18.3.2009
Dřevo k uzení Není vhodné udit jedním druhem dřeva, ale směsí.Obvyklý poměr je 90% tvrdého dřeva a 10%měkkého.Základ je dub a buk.Doplníme olší, jasanem,javorem, habrem,jilmem, topolem,břízou-bez kůry.Z ovocných švestka, jabloň... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 18.3.2009
zdravíčko, dostal jsem do ruky knihu, ve které je dost receptů a návodů o uzení, tak se s váma podělím Uzení je úprava masa a mas.výrobků, při nimž dojde k vytvoření vrstvy na povrchu vlivem tepla a kouře.Tato vrstva zabrání přístupu... celý příspěvek >
Stará sláma, 18.3.2009
zaorat, prodat,zkompostovat, darovat-pod zvířata jako podestýlka ujde vždy, jestli bude stuchlá, zvířata ji neprokoušou na malé kousky, jen zahřeje a za pár dnů se zhrabe s hnojem na pohnojení, na houby musí být čistá, nesmí mít plíseň.
jak zničit pařez, 18.3.2009
navrtat díry a do nich nasadit hlívu ústřičnou, je to dřevokaz, a budeš mít i houby
jak zničit pařez, 18.3.2009
pěkná práce
Ošetření ořešáku po řezu, 18.3.2009
maximálně větev 11,12,ale jinak souhlas s ostatníma, že bych velké větve neřezal, spíš bych řezal oschlé větévky nebo větve, které brání průchodnosti pod stromem.máme ořech, který nebyl 20 let prořezán a raděj větev podložím, než bych ji řezal.za to... celý příspěvek >
Který keř poroste v blízkosti ořešáku?, 18.3.2009
zdravím, máme na zahradě vedle sebe lísku s vlašákem, šeřík a tůje, i angrešt
Závady při výrobě domácích uzenin?, 15.3.2009
co to je prát??
Sršně - jak na ně?, 15.3.2009
sršeň neútočí pokud ho necháte být a nešijete sebou.pokud nějakého zabijete a on stačí dát tísňové volání, ostatní mu přiletí na pomoc, skutečně.Jinak jezdím jako dobr.hasič na hmyz a nejlepší se zdá reid ve spreji, je přímo na sršně, ale nejvíc se... celý příspěvek >
udírna, 6.3.2009
kouřovod i udírna může být z čehokoliv, samo že ne z plastu nebo asfaltu, musí se ale před vložením výrobků k uzení pořádně vyhřát a vyhnat vlhkost, jinak voda může kondenzovat na stěnách a přenese se na maso a pak to paří a páchne.Tonda
Zděná udírna - jak provozovat, 26.2.2009
na podlaze se oheň nedělá, maso by se spálilo a kapající mastnota by dala podnět k požáru, udí se třeba dva dny s pauzou přes noc.Nejprve na 90 stupňů, aby se maso nebo klobásky jako by uvařily, tak 2-3 hodiny a pak stačí 40-60 st.Topilo se nejspíš... celý příspěvek >
vrstvy materiálu při založení jezírka, 28.12.2008
Dobrý den.Na jaře chci vlastními silami vybudovat zahradní okrasné jezírko.Sbírám informace na internetu a nevím si rady. Při založení patří vrstva písku, na to geotextilie, pak fólie, a tedˇ nevím, zda už jen kamení, nebo pod něj ještě na fólii... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika