Příspěvky uživatele - K_R_T_E_K

Úroda, 11.6.2010 Obsahuje fotku
Koncem května jsem zasadil pár fazochů BONSET F1 a jak to tak vypadá, rostlinky jsou velmi vitální. Tento týden jsem je dal na střechu spolu s paprikama, přihodil k nim nějakou tu VILMU. Snažím se uspíšit kvetení.
Úroda, 8.6.2010
Jestli mají rajčata uhnilé kořeny zkusil bych je odštípnout a dál rostlinku do vody zakořenit. Po týdnu se začnou oběvovat nové kořeny. Dělal jse tímto způsobem z fazochů sazeničky a musím zaklepat skvěle to funguje. Ujmulo se 100 procent.
Rajče tyčkové stupické polní ranné, 8.6.2010
Taky jsem je nechal oba. Čím dřív oba dva vykvetou, tím dřív budo plody. Kořeny mám hodně hluboko, živin bude dost. Oteplilo se a jde to poznat, rostlinky jedou o sto šest. Nahoře je suchá vyprahlá půda a dole je spodní vody dost. Snad to... celý příspěvek >
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 2.6.2010 Obsahuje fotku
Tak, týden nemusím zalévat. Trochu nám tady zapršelo, měli jsme to od 5. hodin od rána i s rozhlasem. Pane Mirku jakou chut má to vaše černé rajče?
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 30.5.2010 Obsahuje fotku
U nás bylo několik bouřek během týdne, hlavní sprcha přišla dneska, člověk si připadal že stojí pod splavem. Musím zaklepat, že rajčatům se zatím daří, sázel jsem je tento týden. Trochu jsem je zabezpečil.
Proč mi sadba vyčouhla?, 17.3.2010
Přesně tak, folie funguje jako filtr. Odráží sice tepelné záření zpět do místnosti ale zároven nepropouští nic z venku. Rostliny potřebují pro svůj růst 430nm (modrá)dále 630nm(červená) až myslím 715 nm. Patrně jim schází červená, proto razí nahoru.
Pěstování sazenic rajč a paprik pod zářivkou, 14.3.2010
Grower je hodně zaměřený na indoor pěstování, přímo bych to nazval studnici vědění. Člověk tam nalezne velké množství informací podložených i praxí. Spíš by mě zajímala jedna otázka. Pěstuji sazenice při pokojové teplotě od 19,5 do 28 stupnů při... celý příspěvek >
Pěstování sazenic rajč a paprik pod zářivkou, 21.2.2010
Vytvořil jsem si box z polystyrenu (3cm stěny) polepený z vnitřní strany alobalem (podlaha, bočnice, strop). Dovnitř jsem umistil misku a vysel celou řadu odrůd rajčat, Šejk , Tornádo F1, Strupnické polní rané, Toro F1, Bonset F1, Rubínek, rajče... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika