Příspěvky uživatele - 204.95

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fíkovník plody, 7.10.2008
Také jsem četl, že fíky mohou přezimovat a dozrát příští rok.  Pokud už fíkovníku žloutne nebo opadává listí, tak bych ho do bytu nedával. Jinak to můžete zkusit. Mějte se.
Jaké odrůdy jabloní pro 420m n.m, 21.9.2008
Bydlím 410m a ze zajímavých odrůd mám dobré zkušenosti se Šampionem, Rubínem a Dezertem.  Poslední jmenovaný nejvíce trpí na škůdce, ale kvalita (zbylých) jablek je nepřekonatelná. Pak pěstuju starší odrůdy jako Sparťan (drobnější plody a dost... celý příspěvek >
Počasí a letničky, 18.9.2008
Minulou zimu jsem surfinie neuklidil vubec a prezily to..    ale pochopitelne to bylo extremne teplou zimou a kveteni dalsi rok nestalo za moc.. 
Předčasné opadávání plodů - jablek před dozráním, 16.9.2008
Očesal bych to právě podle toho opadu.  Mám zásadu nečesat dříve než v září (kromě letních odrůd), ale jakmile to začne hodně padat, tak neni na co čekat. Navíc letošní rok je opravdu katastrofický, praskání, hniloba a výskyt sršnů v míře,... celý příspěvek >
muchovník, 10.8.2008
Jenom bych dodal, že chuťově se borůvkám nevyrovná. Ani zdaleka, je spíš nasládlý a trochu mdlý... Jinak pěstování bez problémů.
povinnosti vlastníků pozemků, 25.6.2008
Taky se mi to nezdá.  Existuje nějaký oficiální seznam plevelů?  Možná, kdyby se mu tam objevilo něco na co je ohlašovací povinnost (spála růžovitých atd.) ale kvůli bodlákům bych nějaký oficiální zásah neočekával.
Může být sakura opylovačem třešně?, 24.6.2008
Zdravím, rád bych se zeptal, jestli je od Sakury možné očekávat opylení třešně..  Nevím, jestli vůbec tvoří pyl, ale kdyby ano, tak by to teoreticky možné bylo, nebo se pletu? Děkuju za případné rady.
Krtek není chráněný, 19.4.2008
Panebože... ... podle zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, v platném znění, jsou někteří živočichové pouze obecně chráněni - mezi ty patří i živočišný druh krtek obecný ... citace ze skudci.com  Vice se uz nehodlam teto... celý příspěvek >
Krtek není chráněný, 19.4.2008
Tak ještě jednou - krtek je chráněný zákonem. není obzvláště chráněný druh a také není pravda, že jsou stejně chránění všichni ostatní živočichové a rostliny Pokud ani tohle někdo nepochopí, tak je to bez šance.
Krtek - a je to, 19.4.2008
Krtek chráněný je.  Předpokládám, že Vaše ostatní příspěvky budou asi tak stejně hodnověrné jako tento, takže mám další návod k mazání..
výška buxusu, 19.4.2008
Je schopen vyrůst "dost vysoko", ale roste velmi pomalu, pokud chcete třeba metr a půl, tak mu to může trvat klidně 10 let.
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika