Příspěvky uživatele - 23.157

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rejsek v domě, 23.8.2023
Radit salám jste nemusel, paní věděla, že je to masožravec. A místo blbých výmluv používejte.na hraboše např. chleba. Nebo se nestarejte, když má někdo rejska v domácnosti.
Rejsek v domě, 23.8.2023
Aha, tak vás to mrzí, když chytíte rejska do do smrtící pastičky a paní to dělat nemůže, i když ho má v domácnosti. Radši dávejte na hraboše jinou návnadu, když máte o rejsky takovou starost.
Trsy plesnivých a hnijících plodů, 23.8.2023
Není to úplně tak, že proti moniliové hnilobě plodů se stříká až na plody. Belanty... Moniliová hniloba plodů peckovin... 55–89 BBCH Fenologické fáze (fenofáze) podle BBCH http://www.prodejnazahradkar.cz/BBCH_FenologickeFaze.php
Rejsek v domě, 23.8.2023
S rejskem nemám zkušenosti, ale s myšmi či hraboši ano. Domečkovou past mám, nikdy do ní žádná myš nebo hraboš nevlezl /ať tam byla jakákoliv návnada/. Osvědčila se mi "Past na myši PVC 2,5 cm", mívají v každém železářství. Nutno zvolit správnou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika