Příspěvky uživatele - 10.181

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zacoudene a nahorkle maso, 16.1.2014
každá udiareň je iná a inak sa správa... a to je to čo potrebujete poznať a dostať do oka... možno ešte skúste predlžiť dymovod na nejaké 3 m... pokial sa to dá a pokial teda chcete vyskúšať ten studený dym... ja jednoznačne a výlučne preferujem... celý příspěvek >
Zacoudene a nahorkle maso, 16.1.2014
toto nerobim, drevo nemáčam... nevidim v tom význam... dymu je dosť pri správnej regulácii vzduchu... možno skúste priložiť sem - tam čerstvé resp nevysušené polienka... ale moje skúsenosti sú jednoznačné a dlhoročné so suchým drevom... viem že sú... celý příspěvek >
Zacoudene a nahorkle maso, 16.1.2014
ja mam ruru zaustenu od spodu a v strede a je pravda, že mam nad ňou určitú " clonu " - plech, ktorý dym smeruje k bočným stenám udiarne... ale zase ked je dymu dostatok, tak sa určite zaplní celý objem udiarne... mám to tam len ako určitú... celý příspěvek >
Zacoudene a nahorkle maso, 16.1.2014
aj udiareň musí mať " ťah" - prípadne prieduchy... v nejakom "vypaleni " udiarne by som asi problém nevidel... no a ešte dymovod musí byť mierne " do kopca "... musí mať určité stúpanie aj keď mierne... skuste snáď ešte to udenie studeným dymom pri... celý příspěvek >
Zacoudene a nahorkle maso, 16.1.2014
ano v podstate ale potom ide o údenie studeným dymom lebo pri tomto štýle kurenia nebudete mať tak vysokú teplotu akú používate... teda s ohľadom na zostavu udiarne ktoru opisujete / používate /... je otazka či si zvolite udenie studeným dymom alebo... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika