|
Příspěvky uživatele - 142.162
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Prilis suche klobasy, 8.11.2012 Konzistence je takova jako ta ryze viz foto, myslim si ze chyba je uz pri zpracovani stejne tak pri uzeni kdy se klobasy jak nekdo psal "pochcijou" | | Prilis suche klobasy, 6.11.2012 Tucneho je dost, schvalne jsem druhy pokus delal pouze z bucku, vodu jsem take pridal, myslim ze chyba bude nekde v michani nebo v uzeni ze tuk z klobas vytece, kdyz porovnam kupovane vs tyto tak ty domaci se ani nedaji ohrat max snist studene ktere... celý příspěvek > | |
| | Prilis suche klobasy, 6.11.2012 DObry den, temat uzeni klobas je tu nekolik zadne me vsak plne neodpovedelo.
Problem : jiz 2x jsem udil klobasy a vzdy jsou prilis suche, konzistence sekane, klobasy se v udirne casto hned orosi, zkousel jsem maso i krajet na kostky aby byli... celý příspěvek > | |
|
|
|