Příspěvky uživatele - 157.156

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kvalitní kamínky do kočičího WC, 21.3.2010
Bohužel jen ty dražší steliva jsou hrudkující a kvalitní.
Kocour cestovatel, 21.3.2010
je to dobře, že jste jej našli, ale dejte kocoura vykastrovat a nyní jej mějte zavřeného, nevěřte mu, že si hned zamiluje nový domov.Kočky si zvykasjí na obydlí ne na člověka jako pes.To mějte na paměti.Kočka je samotář a velice svobodný tvor.
Kocour občůrává dveře, 21.3.2010
dejte kočku vykastrovat a budete mít pokoj, ale změna hormonální hranice po kastraci se postupně mění cca 2-3 měsíce s tím musíte počítat, urychlit to nejde.
Slepice žere vejce, 21.3.2010
vážená to je pěkně hloupá rada - ustřihněte sobě kus jazyka nebo rtu - jak vás to bude bolet.Nebo si myslíte, že slepice je stroj a ne živý tvor?
Slepice žere vejce, 21.3.2010
žádný zobák nestřihejte - to jako vám by někdo řezal jazyk - to je blbá rada.Prostě slepici zkonzumujte v kuchyni.Je to zlozvyk a běžně se to stává.
Kachna pižmová, 21.3.2010
tak to nedělejte, protože kachna pižmová sedí na vejcích 5 týdnů a slepice jen 3 týdny.Když se začnou pod kachnou líhnout kuřata, tak kachna další vejce v hnízdě opustí.Navíc kachna zahřívá káčata jinak než slepice - kachna kuřata pod sebe nepustí.
Slepice si vyzobávají peří, 21.3.2010
Nadbytek bílkovin a nedostatek vápníku.Kupte Roboran pro drůbež a slepice, které to dělají oddělte, případně upotřebte v kuchyni.Někdy to bývá i zlozvyk z nedostatku možnosti hrabání, či oklobávání trávy, řepy,chleba atd.Také musí mít písek pro... celý příspěvek >
Slepice a trávnatý výběh, 21.3.2010
v prvé řadě nechovejte slepice a kachny dohromady, a slepicím travnatý výběh zajistěte tím, že výběh rozdělíte na dvě poloviny, ale tak, aby od dveří kurníku bylo možné vždy jednu polovinu uzavřít a tak to vyměnit.Jiný trik není.
Společný chov slepic a kachen, 21.3.2010
je to pravda - kachny dosti často přenášejí kokcidiozu, svým věčným čvachtáním, nemá se to, oddělte tato plemena.
Vejce mizí, 21.3.2010
v prvé řadě pravidelně cca kolem 14 hodiny jděte sbírat vajíčka.Dále se podívejte zda v hnízdě není vlhko-od bílku.Pak zda krmíte s dostatkem bílkovin v krmivu.Dále zda někde v místě špatně dostupném není díra a pak by to byla krysa, nebo i ježek,... celý příspěvek >
Jaký druh slepic vybrat, 21.3.2010
najděte si na internetu plemena slepic.Jinak vybírejte také podle podmínek k chovu, ne každé plemeno slepic se může chovat na malém prostoru.Nosné dobré plemeno jsou vlašky, vyandoty, plymuty,australanky, české slepice, všechny mají různé barevné... celý příspěvek >
Vaječný paskvil, 21.3.2010
slepici zabte, má těžký zánět vaječníků a jater.Zakopejte jí - nejezte to.
Vajíčka s dvěma žloutky, 21.3.2010
Krmíte krmivem s velkým obsahem bílkovin.Jinak je to anomálie, která má mnoho příčin - onemocnění vaječníků, mnoho bílkovin v krmivu, špatná funkce vaječníků.
Bílá vejce, 21.3.2010
bílá vajíčka nesou lenghorny, ale na barvě skořápky nelze zakládat zdravotní stav vajíček, to je zcela odlišné.Jinak si kupte časopis Chovatel a tam je obsáhlá inzerce na prodej drůbeže.Nebo každou neděli od 6 hodin v Kolíně-Štítarech je velký trh s... celý příspěvek >
Pes a bouřka, 21.3.2010
co se týká bouřky i těch zdravotních problémů - v prvé řadě, pes bouřku chápe jako nebezpečí a potřebuje se ukrýt do bezpečí - je to přeci domestikované zvíře - tedy do bezpečí člověka.Jak ho naučit se nebát - zde je rada velice ošemetná - mohu jen... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika