Příspěvky uživatele - 28.178

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
efektní rostliny k vodě, 7.7.2008
Mě se taky letos vyskytly na listech leknínů asi 2 cm dlouhá prosekaná místa. Pak jsem zjistil, že mi to udělala bouřka, kdy padaly kroupy. Takže mě lekníny poškodily kroupy. Je to fakt docela nehezký pohled, vypadá to jako prosekané nožem.
Rada ohledně sekačky, 1.7.2008
No já mám motor Tecumsech Vantage 35 a nemůžu si na něj stěžovat. Dříve sem měl motor BaS, který měl spotřebu oleje skoro jako benzíno. U Tecumsechu na jaře, nebo na podzim vyměním olej a je klid, za celou sezonu olej témeř nedolévám. Pro mě je... celý příspěvek >
Likvidace řas v malém jezírku, 14.6.2008 Obsahuje fotku
Nemáte někdo zkušenosti s výrobkem Zeolit od Gardeny.
Levná filtrace pro malá jezírka (do 1 kubiku), 14.6.2008 Obsahuje fotku
Já používám pro koloběh vody pračkové čerpadlo. Pro ovládaní čerpadla používám infraspínač nastavený na nejvyšší citlivost na spínaní při max. intenzitě světla (spíná přes den i v noci) a nastaven na max čas (u použitého typu asi 6 min.)
Přesun karasů, 14.6.2008 Obsahuje fotku
Díky za reakci. Přesun rybek se mi podařil bez jakékoli ztráty.
Pomůže někdo z výběrem motoru, 13.5.2008
Já mám motor Tecumsech Vantage 35 a jsem s ním spokojenej. Sekačku jsem koupil tehdy ještě v Carrefouru.
Jezírko v zimě, 4.5.2008
JJ, to je pravda, to je poměrně dobrý způsob, jak pohlcovat pnutí v ledu, já na jezírko dávám dřevěné tyčky a trámy, ty nechám zamrznout a je to v pohodě. Folie mi vydržela.
Přesun karasů, 4.5.2008
Poradte mi, kdy mám přestěhovat karasy asi 4-6 cm z domovního akvária, kde byli na zimovišti do zahradního jezírka. Rozdíl teplot je asi 9 °C, jak dlouho bych ho měl nechat vyrovnávat. Díky za reakce.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika