Příspěvky uživatele - 234.7

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hecht 7100, 8.1.2017
Zapoměl jste odpovědět na otázku. Žádnou solidní repliku, žádná solidní firma nevyrobí, jedině, pokud by šlo o licenci. Pořád to bude podvod.
Koupe hadice 3/4 na zahradu, 29.8.2016
Tak to mě fakt překvapuje. To jsem fakt nečekala. I když o valmonkách jsem nikde neslyšela jediné křivé slovo, takže na tom asi něco bude. =) Tak ale i tak děkuji za radu a určitě se tedy zaměřím spíše na valmonky.
Makita U4041A... vyhazuje jistič ihned po zapnutí, 3.4.2016
Hele krásavec, od kedy potřebuje věc vybalená z krabice a neoschlým účtem nějakou údržbu???
Může svíčka zničit zapalování?, 13.7.2015
Jediná odpověď je nemůže! Tepelná hodnota může ovlivnit maximálně chod motoru, mimo možná dvou příspěvků je to celé velmi slušně řečeno zkažená omáčka.
Který 4T křovinořez, 26.5.2015
Když srovnáváte motory se stejnými objemy válce, tak nesrovnávejte jen spotřebu a hluk, srovnávejte další věci a jsou dost podstatné, stačí odložit klapky s očí.
Vari - Motor, 4.3.2015
Nevím odkud jste a čím se živíte, ale zde dosti často a hodně plácáte nesmysly. Jedná se pouze o 4mm, ale i to stačí aby byly problémy. U objemu 153cm³ se výbrus nedělá!!!, protože stěna válce je větším vývrtem už tak velmi oslabena. Povrchové... celý příspěvek >
Výměna těsnění klikové hřídele motoru honda gxv 160, 22.2.2015
Vůbec nejde o mehanikovy volšový ruce, ale jde o to, že jsou to velmi draze zaplacené necementované a nekalené sra.ky. Když by to bylo uděláno, tak by hřídeli neublížil ani pilník. A je úplně jedno jestli jde o Čínu, nebo Česko.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 31.10.2014
Je to velmi jednoduché. Ty na oko stejné, ale podstatně lenější jsou made in Poland.
Oprava kladiva s plastovým topůrkem, 18.1.2014
Pro kladivo s roztemovanou ploskou a ulomenou plastovou násadou existuje jediná možnost - zbavit se ho. Násada do zběrného dvora, hlava s roztemovanou ploskou do druhotných surovin, do kapsy zasunout šrajtofli s patřičným obsahem, navštívit nejbližší... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika