Příspěvky uživatele - 35.221

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rychlerostoucí živý plot, 4.3.2009
Dobrý den, potřebovala bych poradit s rychle rostoucím plotem: o) Vysadila jsem na podzim thuje  (cca 15 m),ale zřejmě mi zmrzly. Máme totiž pozemek jako fučák... Potřebovala bych něco odolnějšího, než to pořádně naroste... Díky za rady. Lenka
Tuje Smaragd, 12.7.2008
Danielo, moc Vám děkuji za rady. Nasázela jsem Thuje plicata excelsa 60 cm od sebe.Nechci je zase moc na sebe narvat, aby měly trchu prostoru i do stran.A doufám, že houstnou i tam :o))) Hezký večer. Lenka R.
ptačí zob vzdálenost, 29.6.2008
Dobrý den, od plotu min.25 cm. Jinak se sázejí 3 rostlinky na metr. Hezký večer. Lenka
Přírodní kameny na zahradu, 25.6.2008
Zajímavé kameny různých velikotsí se dají najít nejlépe v přístupných lomech - třeba u Jarova-před Vraným nad Vltavou (Vranovské skály), nebo pak u Koněpruských jeskyní v otevřeném lomu, apod. Je jich tam habaděj :o))) Taky tam občas jezdím.
Tuje Smaragd, 12.6.2008
Dobrý večer, koupila jsem si thuje (výška cca 45 cm)Plicata Excelsa-rychlerostoucí cca až 30 cm ročně (alespoň mi to řekli v zahradnictví). Chci z nich udělat živý plot od silnice. Mohu je nakombinovat se Smaragdama? Nebude to problém? A ještě jsem... celý příspěvek >
přesazení stromku z lesa, 30.4.2008
Dobrý den, pozor ale na přesazování větších dtromků-nad metr.I když se udělá větší kořenový bal, můžou se stejně kořeny poškodit a člověk to pozná až za 2 a více let.Protože strom s tímto poškozením přežívá dlouho a pak stejně zhyne... Lenka R.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika