Příspěvky uživatele - 41.194

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
A až Z o uzení, 19.12.2017 Obsahuje fotku
Ahoj dík za reakce, ale strach byl větší než abych to nechal tak jsem radši vyudit.A povedlo se
A až Z o uzení, 17.12.2017
Ahoj, říkáš že je to zbytečné potřeboval bych aby to vydrželo ještě 5dní než budu udit, ale stále mám obavu aby se mi to za těch 5dní nezkazilo, myslíš tedy že to vydrží?Ono aby se zkazilo 20 kilo masa už něco přeci jen stojí.A vyměnit lák je přeci... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 5.12.2017
Ahoj chtěl bych se zeptat jak mám postupovat při uzení žeber. Zda mám naložit na sucho a zda bych měl i do laku a na jak dlouho, zda je před uzením prohřát jakož teplotu a jak dlouho, na kolik stupňů udit a jak dlouho. Dík za radu
A až Z o uzení, 27.11.2017 Obsahuje fotku
Ahoj tak dnes jsem maso zalil 2,5procentním lakem, před tím naloženo na 3 dny na sucho, maso jsem opláchl a zalil, asi po třech hodinách jsem se šel podívat jak to vypadá viz foto.Je to vše pořádku
A až Z o uzení, 26.11.2017
Děkuji za informace, jen otázka ohledně teplot a času uzení, a rozehrivani masa před uzení jsou dostačující nebo byste navrhoval úpravu
A až Z o uzení, 24.11.2017
Ok, děkuji. Dnes jsem ráno naložil 13kg bůčku zatím na sucho, použito cca 300g soli. Maso vykoštěno omyto, důkladně osušeno, nasoleno, uloženo v hrnci v lednici. Teplota 1 stupeň.V neděli bych chtěl zalít lakem 2,5%.Nechat v laku 4 týdny. Ale k... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 22.11.2017
Ahoj mám dotaz jak připravím 2,5% lák na naložení masa, nějak to nemůžu pochopit. Dík za odpověď
První klobásky, 23.12.2016 Obsahuje fotku
Tak vyuzeno a chutnají
První klobásky, 22.12.2016 Obsahuje fotku
Tak dnes narazeno ze 17kg je asi 120 klobasek
Uzeni bucek, 21.12.2016
nasolení na sucho jsem pouzil 22g na kilo, na lak 7litru 280g solici smesi, doba nalozeni dnes je to 22dní
První klobásky, 21.12.2016
Ahoj tak ted zazal ten pravý předvánoční šrumec, předevčírem naložené maso na klobásy, po dlouhém patrání jsem dal poměr masa vepřová plec 8kg, vepřový bůček 6 kg, hovězí přední krk 2,5 kg zdálo se mi to moc libové tak jsem dodal 1,5 kg hřbetního... celý příspěvek >
Uzeni bucek, 21.12.2016 Obsahuje fotku
Ahoj všem, dnes jsem testnul a rozřízl jsem bůček abych zjistil jak je na tom, zdá se mi že by to mohlo býti dobré, v pátek chci udit.tak prosím o reakci zda je dostatečně naloženo.Díky za reakci.
Plnicka klobas, 13.12.2016
Dobrý den.Také jsem si pořídil plničku klobás, podobnou co je na obrázku.Jen mám k tomu i příchytku ke stolu, tak je možné přichytit ji pomocí přísavky nebo třmenu.Pane Vysloužil máte pravdu v tom že je to neskutečně lepší než nástavec do... celý příspěvek >
Stavba udírny, 6.12.2016
Pane pepsy dík za pochvalu foto dodám nafotím a napíšu více o kouřovodu atd
Stavba udírny, 6.12.2016
To máte pravdu, než jsem postavil toto půjčoval jsem si udírnu dřevena bouda kamínka 2m roury a hurá do uzení, kolikrát jednoduchost je lepší než nějaký ten vzhled.ALE DĚKUJI ZA CHVÁLU.Přiznám se první uzení nebylo dobré ani ne tak chutově jak spíše... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika