Příspěvky uživatele - 137.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Maďarská, 26.10.2016
Já jsem ho na novou zahradu také nepořizoval, protože byl hodně citlivý na jarní mrazíky. Když něco dal, tak to bylo velkoplodé pochutnání.
Maďarská, 26.10.2016
Pro pány Vysloužila a PzP - rouby Rakovského vám klidně pošlu, ta chuť opravdu stojí za to. Najdou se i mírné nedostatky - neplodí úplně nejvíc, občas zůstává šev plodu nevybarvený a nemá ráda deštivé počasí v době zrání (pukání a hnití), ale tím... celý příspěvek >
Maďarská, 26.10.2016
Já Vám, pane Petře, svůj výběr rád ozřejmím. 1.Rakovského určitě není nejodolnější vůči mrazu v době květu, ale téměř vždy se nějaké plody zachrání (kvete později a dlouho). 2. Nešarkovatí (to může být i náhoda) 3. Kvalitou plodů většinu... celý příspěvek >
Zasadit Šampion nebo Coxovu renetu?, 26.10.2016
Já bych se té Rajky ve vyšší poloze nebál. Prodlouží její skladovatelnost, chuťově je povedená a sklizeň o dva až tři týdny později ničemu nevadí.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika