Příspěvky uživatele - 235.173

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaké zelené hnojivo, 26.7.2016
Vy neznate redkev olejnou?
Jaké zelené hnojivo, 26.7.2016
Redkev olejna roste minimalne stejne rychle jako horcice, navic prvni listy maji velkou plochu, takze velmi rychle zakryje pozemek.
Jaké zelené hnojivo, 26.7.2016
Hadatka mohou byt problém, nevim proc by nemely byt a jak by se daly omezit morenim u brambor a mrkve. Horcice hadatka moc nepotlacuje (zalezi na odrude). Z tohoto hlediska by to spise chtelo nematocidni redkev olejnou.
Jahody krásně kvetou, rostou ale neplodí?, 24.7.2016
Ano, uvadi se, ze puvodni klon Senga Sengany se nedochoval, coz ale neznamena, ze tak to je i s ostatními odrudami. Kontejnerovane rostliny jsou samozrejme zelene, ale vyrazem "zelena sadba" se mini prostokorenne zelene rostliny.
Jahody krásně kvetou, rostou ale neplodí?, 24.7.2016
Pred 30-40 ti lety se pestovala Senga Sengana, velmi spolehliva odruda, avsak citliva na plisen. Ale i v te dobe se jahody prihnojovaly.  A Karmen je take stara a da se rict spolehliva odruda. 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika