Příspěvky uživatele - 150.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak s karasy v zimě?, 26.11.2008
40 karasů jsme přestěhovali na zimu do sklepa. Umístili jsme je do klasické vany (150 cm), napustili vodou ze studny a dali také vzduchovač-ten, který vytváří v jezírku vodotrysk. Co s nimi dál? Jakou teplotu, krmit či ne, v místnosti jsou 2 menší... celý příspěvek >
Kvalita trávníku, 10.9.2008
Myslím, že Travinem to nebude, protože mi tento problém začal už vloni a to jsem používala nějaké hnojivo od firmy Volf Garden asi za 700,-Kč a Travin jsem zkusila letos a vypadá to stejně. Naposled jsem použila hnojivo NPK a tráva vypadá ze všech... celý příspěvek >
Hnojivo s postupným uvolnováním, 8.7.2008
Máte někdo zkušenosti s hnojením trávníku hnojivem NPK? Naposledy jsem před 3 týdny hnojila Travinem- zeleň trávy však není nic moc. Za jak dlouho po té mohu hnojit NPK- nejraději bych to provedla hned?!
Kvalita trávníku, 18.6.2008
Chci si koupit nějaké travní hnojivo, ale nevím, kdo má s jakým nejlepší zkušenosti- doporučte mi značku. Problém mám v tom, že tráva je dole nahnědlá- jako by zahnívala či co- suchá asi není- nebo jako by po posekání sekačkou zůstala mezi... celý příspěvek >
Kvalita trávníku, 30.4.2008
Michale, hnojivo jaké značky používáte?Nebo snad pokaždé jiné?Nemám s hnojením dosud mnoho zkušeností, takže potřebuji poradit.
Hojivo Travin, 29.4.2008
Také jsem jednu část trávníku zakládala na podzim a po zimě je místy "plešatější" než je zdrávo. Dosila jsem a zhruba za týden hnojila Travinem spolu s ostatní částí trávníku a nic nepředloženého se dosud nestalo. Takže klidně to udělejte... celý příspěvek >
Hojivo Travin, 29.4.2008
Aplikovali jsme Travin a máme doma 3 kočky. Všechny to přežily bez toho, abychom je omezovali v pohybu po zahradě a to tam šmejdí pořád.
Hojivo Travin, 18.4.2008
Jak dlouho po aplikaci Travin účinkuje? Za jak dlouho po prvním hnojení mám hnojit opět? Mám použít opět Travin, nebo jiný druh hnojiva?
Hojivo Travin, 15.4.2008
Včera jsem Travin aplikovala na trávník. Je třeba jej zalít?Mám obavy, aby se trávník nespálil-Travinem jsme ještš nehnojili.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika