Příspěvky uživatele - 75.141

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dřevitá pivoňka x bylinné výhony, 7.5.2016
Také zdravím, koupila jsem si semínka dřevité pivoňky, paní mi říkala, že klíčí 14 dní. Zatím je to 3 týdny a po kontrole jsem zjistila, že jedno ke prázdné, ale ostatní jsou snad plné, ale nic se neděje!
Dřevitá pivoňka x bylinné výhony, 7.5.2016
Zdravím, koupila jsem si semínka dřevité pivoňky, ale nechtějí vyklíčit! Paní mi psala, že klíčí 14 dnů a já už čekám3 týdny a nic. Jedno bylo po kontrole prázdné.
Mandevila, 6.5.2016
Tak to jsem ještě neslyšela a jak se potom jmenuje žlutá, bílá a žíhaná?
Mandevila, 6.5.2016
Dobrý den, píšete, že se dá mandevilla dobře množit ze semen, ale nemohu je nikde sehnat! Nevíte kde by je měli a mohla si je objednat?  Dana
Jak rozmnožit keřový rybíz, 5.5.2016
Dobrý den, koncem března jsem si udělala řízky z červeného a černého rybízu, šikmo dala přímo do hlíny na zahradu a nevím, za jak dloho zakoření?  Děkuji za odpověď K.D
Jak dlouho klíčí mračňák?, 19.4.2016
Já si vysela abutilon mračňák a z 15 semínek vzešlo jen 5. Mám ještě dva velké a ostříhala jsem je před měsícem a něco a kořínky né a né pustit. Tak nevím jestli jsem nedala do vody moc dlouhé větvičky! Máte s tím někdo zkušenosti?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika