Příspěvky uživatele - 103.207

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak krmit slepice, 26.6.2019
Ano.Chtěla jsem také paní Magdaleně napsat, jak moc mě potěšila. Předně tím, že se chová ke slepičkám podobně, jak já..a hlavně proto, že číst její příspěvek je pohlazení. Děkuji a přeji krásné dny. Helena.
Kam dát révu, 15.3.2016 Obsahuje fotku
.-.
Kam dát révu, 15.3.2016
Chceme nasadit révu. A máme možnost jí dát buď k plotu (Jiho-Západ), kde pod plotem je volná zahrada na které několik metrů nic neroste a až pak je pár ovocných stromů a nebo na levé straně od tohoto plotu máme zídku k sousedům. Přikládám foto. Je... celý příspěvek >
Majoránka - Origanum vulgare "Compacta Nana", 15.3.2016
Je tato bylinka chuťově stejná jako nezakrslá? Je výnosobě zdatnějsí? Nebo je lepší si koupit tu obyčejnou? 
Bylinkový záhon, 15.3.2016
Jo a objevila jsem, že se prodávají bylinky: "Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená". Má to nějaké výhody či nevýhody o proti těm, co jsou množeny generativně ze semen? 
Bylinkový záhon, 15.3.2016
Chtěla bych si založit bylinkový záhon. Mohu bylinky sázet do folie? To asi nejde, jinak by se mi nerozrostly, že? 
Kanadská balkonová borůvka Tophat, 15.3.2016
Dobrý den. Ráda bych si koupila tyto borůvky. Kamarádka mi však říkala, že při pěstování kanadských borůvek potřebuji dvě různé rostliny, aby mi plodily. Nevíte jak to bylo myšleno a co je na tom pravdy? Děkuji.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika