Příspěvky uživatele - 51.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ibišek-ostříhat?, 20.3.2021 Obsahuje fotku
Dobrý den, mám mladý ibišek, je to loňský řízek z ibišku mých rodičů. Řízku se loni příliš nedařilo, měli bychom se letos stěhovat do domu, kde budou lepší světelné podmínky, máme tu sluníčko pouze dopoledne od února do půl září. Teď se ale... celý příspěvek >
Rez mlade tresne, 12.6.2018 Obsahuje fotku
Zdravim Poprosil bych skusene ovocnare jakym zpusobem provest rez mlade tresne. Na obrazku je nastineno jakym zpusobem bych tresen chtel orezat a uplne nevim zda je to postup spravny. (resim ten dvojak misto terminalu) Jde o to ze bych z... celý příspěvek >
Traktory Husgvarna, 14.3.2016
Jako kdybych přesně popisoval vady u typu cth 184t, kde ovšem po třech letech je toho ještě víc.
Husqvarna zahradní traktor, 13.3.2016
No tak to je v pohodě, já spíš počítám s cenou 20 000 a výše, kord když se jedná o husqvarnu která má nejdražší díly na světě snad. I tak děkuji za radu. Po opravě napíšu jestli to teda bylo ono. 
Husqvarna zahradní traktor, 13.3.2016
Takže asi bohužel hodit do servisu. Kolik se to tak pohybuje ta cena? a Můžu se zeptat jaká je příčina spálení té spojky nebo dá se tomu nějak vyhnout? 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika