Příspěvky uživatele - 183.216

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sousedé neustále prudí, 15.5.2014
Zdravím, sousedé o pozdravení nestojí už jsme to zkoušeli několikrát dělali že nic neslyši. Co akorát umí celá rodina jenom pozorovat kudy se dá vůbec jim to není trapné že je člověk vidí. Najust špehují ještě víc div že vám nepřelezou k vám na... celý příspěvek >
Sousedé neustále prudí, 14.5.2014
Sousedům je odhadem věk 40let mladším a rodičům 70 let bydlí tam celá rodina. Rádi bychom udržovali sousedské vztahy ale s nimi to prostě nejde bohužel. Jinak ještě jednou děkuji všem za názory a zkušenosti. Krásný večer. 
Sousedé neustále prudí, 14.5.2014
zdravím, naši sousedé nás neustále prudí.  Kdykoliv zaleváme květiny nebo cokoliv děláme na zahradě, tak neustále mají nějaké narážky(např. slídilové, nebo a už jsou zase tady? apod.) Přitom mi se je vůbec nevšimáme a děláme si svoji práci.... celý příspěvek >
Jaké keře, rostliny byste doporučili pro volně rostoucí živý plot?, 13.5.2014
Dobrý den, Váš plánek pro volně rostoucí živý plot vypadá super jako od oarchitekta. Jaké rozměry mezi vysadbu máte? Díky předem za odpověd'.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika