Příspěvky uživatele - 58.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čerešna Rivan, 31.5.2016
Praskají vám třešně od špičky? Mám Rivan na ptáčnici a většina třešní (z těch, co uchráním před kosama) praská. Dříve jsem to přikládal deštivému počasí. Letos je ale ekstrémní sucho, zem praská a nepršelo tu už 3 týdny. Máte stejný problém?
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 10.4.2016
Bohužel další možnost postřiku budu mít až příští víkend, a to už bude asi pozdě.
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 10.4.2016
U nás taky prší (mrholí) nepřetržitě už třetí den. Podle radaru přijde okno cca 3 hodiny bez deště. Myslíte, že má cenu zkusit postřik na mokré stromy a doufat, že aspoň ty tři hodiny nebude pršet?
Řez révy - teď?, 6.2.2016
Zítra se chystám na řez. Podle předpovědi do konce února nemají přijít větší mrazy. A co vy? Budete ještě čekat na konec února?
Výběr stolní odrůdy pro zahradu, 5.2.2016
Dobrý den. Píšete že odrůda Galahad je sehnatelná. Dejte mi tip, prošel jsem na internetu spoustu zahradnictví ale odrůdu Galahad jsem v nabídkách nenašel. Děkuji. Petr
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika