Příspěvky uživatele - 9.74

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ametyst, Vitra - chuťové vlastnosti, 19.11.2008
Letos to byl podivný rok, proto bych se závěry o chuťových vlastnostech nově pořízených odrůd počkal na další sezonu. Narozdíl od Bredika moje Dakona byla letos úplně bez chuti a Prim měl nasládlou chuť s aromem kopřiv. Jindy medově sladká... celý příspěvek >
hnojení révy, 22.10.2008
Samozřejmě že se má (a musí) vinná réva hnojit. Z příspěvku jsem jen usoudil, že pisatel tím chce pomoci růstu bobulí. Mimochodem já mám za to, že je lepší hnojit na podzim - ale až po opadu listí, jakmile budeme mít jistotu, že víno nadobro... celý příspěvek >
Choroby vinné révy, 2.6.2008
... ale může zkusit i Magus (možná je i trochu šetrnější).
Mšice, 26.5.2008
Můžete být v klidu - nejsou to ničí vajíčka
réva, 26.5.2008
Nechal bych pouze jeden výhon. Kdyby se stala nehoda jako ukousnustí či zlomení budoucího kmínku psem či něco podobného, víno vždycky obroste.
výsadba révy vinné, 26.3.2008
U nás taky na střední Moravě Diamant pěstujeme a daří se mu dobře  -  ale stříkat se musí (a daří se tu i Panonii Kincse - ta je v lecčems lepší, jenom když je mladá, je méně odolná mrazu)
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika