Příspěvky uživatele - 237.118

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňky, broskve, nektarinky – hnojení, 22.4.2015
Zdravím. Kdysi jsme měli 4 meruňky. Babi ke každé vysypala kravský hnůj a do týdne bylo po meruňkách. Proč? Babi už není. Nasadili jsme si meruňky, broskve a nektarinky. Soused má koně a hromady hnoje. Mohu použít?
Strunova benzinová sekačka, 21.4.2015
To nevypada špatně. Tak así Hecht 127 BTS - Motorový křovinořez
Husqvarna CTH 126 poraďte, 21.4.2015
Tak tomuto trakturku zavidí i muj renault.Ve feroně nekupíte žadný šroud co by pasoval.Misto 10 šroubu tak 9 a když už aní toto, tak to ma jiný zavit.
Strunova benzinová sekačka, 21.4.2015
Zdravím. Dosud jsem používal levnou el. strunovou sekačku jen pro posekaní trávy kolem stromku a míst kam se normální sekačka nedostane. Již mně nebaví furt rozmotávat kabel a rad bych nějakou benzinovou. Doporučte nějakou levnější benzin... celý příspěvek >
Drt se zadradního drtiče, 29.3.2015
Zdravím. Nevím kam s dotazem, tak skončil tady. Soused mi tvrdí že když nasypu nařezané větve drtičem pod stromky a ruže, tak je odrovnám. Prý se to musí nechat uschnout. Čerstvý materiál vypouští mizu, která je jedovatá. Co je na tom... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika