Příspěvky uživatele - 18.233

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Květiny do truhlíku na jižní okno, 13.3.2015
Díky za tip. Holešovice mám kousek, určitě se tam v květnu vypravím.
Květiny do truhlíku na jižní okno, 13.3.2015
Děkuji moc za všechny odpovědi. Zkusím tedy muškáty, prý se mají dávat až po 15.5. tak to nevím jestli to vydržím :-DDD. A určitě samozavlažovací truhlík už mám vybraný. No tak jsem na to zvědavá. Jinak fotky opravdu nádherné :)
Květiny do truhlíku na jižní okno, 13.3.2015
Jinak teda nemusí to být nutně okrasné kytičky, klidně bylinky nebo já nevím... jahody.. :-D něco co přežije na tom okně. I když samozřejmě barevné pěkné okrasné kytičky by se mi asi líbili nejvíce, ale nevím jestli je to možné.
Květiny do truhlíku na jižní okno, 13.3.2015
Dobrý den, máme nový byt a v něm krásná prosluněná jižní okna. Bohužel na nich nic nepřežije, uvnitř se vše hned spálí, takže vnitžní květiny mám různě po bytě kam nejde tolik světla. Ale zjistila jsem, že mám krásný široký venkovní parapet a našla... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika