Příspěvky uživatele - 180.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fazole becovky, 15.4.2016
Fazole becok nebo švábka a fazole bílá máslová. Obě pnoucí a vhodné k sadbě.
Sázení Rakytníku, 26.4.2013
To s tím větrem je spíše doporučení, není to bezpodmínečně nutné. Pokud budou keře tak blízko u sebe, tak se opylí dostatečně.
Muchovník Pronc William, 6.2.2013
Mělo by jít o Amelanchier canadensis - ale to zas není až tak důležité, hlavní je fakt, že opravdu dorůstá menších rozměrů (tvoří takový kompaktnější širší keřík).
Jaký chutný druh maliny, 31.1.2012
Naopak - více odrůd maliníku zajistí vyšší úrodu (pokud teda pokvetou zhruba ve stejnou dobu).
Samosprašný rakytník, 10.1.2012
Ani na Sibiři se se sběrem nečeká až do mrazů . Sklízí se normálně v době zrání, tzn. srpen, září. Jakmile olej v plodech na keři zfermentuje, tak je to téměř nepoživatelné.
Kde koupit větší balení hnojiva?, 25.4.2008
A kdepak to ACHP v modricich prosim je? Diky.
Drtič zahradniho odpadu - převážne ostružiny, 19.3.2008
Třeba Drtič zahradního odpadu Stiga Bio Quiet. Znáte někdo tuto značku? A ještě jeden pod-dotaz: Nebude štěpka z válcových drtičů hůře kompostovatelná než drť z nožových?
Stroje danske značky Texas. Zkušenosti?, 16.3.2008
Dobrý den, prosím nemá někdo zkušenosti s výrobky od danské společnosti Texas - texas.dk u nás prodávané ve Vizovicích. Obzvláště mne zajímá jejich zarovnávač okrajů trávníku. Děkuji za rady a vaše zkušenosti.
Poraďte zahradní traktor s uzávěrkou, 5.3.2008
Ještě jsem našel echotrak A216 4WD u nás v prodeji bez příslušenství za základní cenu 165 tisíc bez DPH.(http://www.gartentechnik-bremen.de/index.php/cat/c344_Echo-Rasentraktoren.html) 4WD je sice prima, ale já bych to využil jen v zimě a rozdíl... celý příspěvek >
Poraďte zahradní traktor s uzávěrkou, 3.3.2008
Ne, že bych si plánoval jej koupit, ale jen pro zajímavost (pokud Vás odpověď moc nezdržuje), můžete prosím uvést nějaký konkrétní typ/značku? Děkuji.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika