Příspěvky uživatele - 210.76

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zahradní traktor, 5.10.2014
Je těžké radit někomu, kdo má cenový limit "sekačky "a chce profi traktor.Na 50000,- teprve traktory s hydrem začinaji, ale koupíte za ty peníze zachovalo hondu tuším 2417-na bazoši, že nikdo nepozná, že je jetá.S novým to bude řada kompromisů.
Vertikutátor, 5.10.2014
Je to k ničemu, buď potřebujete razantní zásah, nebo to pošimrat.Osobně považuji drátkováni za zbytečný nadstandard, bez vertikutace si můžete drátkovat jak chcete a bez pořádného výsledku, vertikutace je základ, mít výměnné válce-O.K.,mít to na... celý příspěvek >
Umřela mi sekačka, jakou novou?, 16.6.2013
Třeba Viking? Hlavně si kupte sekačku s motorem B&S nebo Hondou.
Trojramenný nůž do sekačky, 6.8.2012
Prosím Vás proč kupujete takové nesmysly? Nám sekačka seče, sbírá, plní koš navrchovato, až to manželce hmotností vadí. Je to klasický nůž k sekačce, žádné úpravy. Pokud toto sekačka neumí, tak ji vraťte, ať ji používají tam, kde neroste tráva.... celý příspěvek >
Rozdíl mezi olejem SAE30 SF a SG či SJ, 6.8.2012
Dalo by se tak uvažovat, pokud do starého motoru dáte syntetický olej. V tomto případě vyšší kvalita od počátku nevadí. Ale návod je třeba min dodržet.
Motorový křovinořez Solo 109 B, 6.8.2012
Ten rozdíl je asi prrrr, trrrr a hvíííí. Snadno poznáte změnou nastavení H, první je správně.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika