Příspěvky uživatele - 230.126

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rododendron žloutne, 17.5.2016 Obsahuje fotku
Dobry den, rad bych podekoval panu Standovi-hk za radu ohledne prihnojeni, listy opadavaji jen trilete a rododendron vypada zdraveji. franta zl.
Suche listy na hrusni, 12.5.2016 Obsahuje fotku
Dobry den, nevite prosim nekdo cim jsou zpusobeny tyto uschle chomace listu a kvetu na hrusni. Je to jenom na spodnim patre, vse nad nim je naroubovana jina odruda a tam uz to neni. Je to vec ktera se opakuje kazde jaro. Dekuji za rady.
Suche listy na hrusni, 7.5.2016 Obsahuje fotku
Dobry den, nevite prosim nekdo cin jsou zpusobeny tyto uschle chomace listu a kvetu na hrusni. Je to jenom na spodnim patre, vse nad nim je naroubovana jina odruda a tam uz to neni. Je to vec ktera se opakuje kazde jaro. Dekuji za rady.
Rododendron žloutne, 29.9.2014 Obsahuje fotku
Dobry den, nevim jestli je toto tema jeste aktualni, ale mam problem se zloutnoucimi a opadavajicimi listy. Poradite nekdo?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika