Příspěvky uživatele - 167.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ztrata vykonu u Zahradního čerpadla CMI C-GP 800, 30.7.2014
Zdravim vas. Vlastnim zahradní čerpadlo CMI C-GP 800. Je skoro nove..pouzivano asi pul roku loni a letos tri mesice. Bylo pouzivano vyhradne na zalevani travniku cistou vodou ze studny. Nyni se mi ale zda, ze cerpadlo uz netlaci tolik co driv. Vodu... celý příspěvek >
Vymena oleje u sekacky MTD 53 SPB, 19.5.2014
Dekuji za reakci! Nakonec jsem to resil obdobne. Volal jsem prodejci do Polska, kde.mi rovnez rekl moznost s odsanim. Zeptal jsem se ho na "vyliti" a on mi rekl, ze to je taky jedna moznost. Proto jsem benzin vyjel co slo, pak jsem.shodil jen... celý příspěvek >
Vymena oleje u sekacky MTD 53 SPB, 19.5.2014
Prosim o radu... jak vymenit nebo jak vypustit olej z teto sekacky?? Nemohu nikde najit sroub, kterym bych olej vypustil!!! Prosim o radu zkuseneho!! Dekuji!!!
Traktory mtd, 7.5.2013
Měl bych dotaz, mám starší traktor MTD J125, 125/76 a když spouštím rotaci nože, tak se mi zapne až na druhé pozici, né tedy hned na té první a vlastně nejvyšší. Může mi někdo poradit, kde může být chyba, resp, co je potřeba kde doladit? Děkuji.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika