Příspěvky uživatele - 176.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou odrudu do nadmořské výšky 650 metru?, 19.1.2015
Dobry den rad bych si vysadil asi deset jabloni poradi prosim někdo jaka je vhodna odruda do teto vyšky? Rad bych nejakou na uskladneni i na přimy konzum.Zahrada je na slunnem mistě se spiše vlhkou půdou.Předem děkuji za vaše rady.Ještě jeden dotaz... celý příspěvek >
Odruda do nadmorske vysky 650 m, 19.1.2015
Dobry den prosim o radu jakou odrudu do teto polohy. Zahrada je na slunnem mistě s dostatkem vlhkosti.Jde mi o odrudu ktera co nejdrive dozrava plody bych rad použil na pálení.Předem děkuji za rady.
Rozela, 13.1.2014
Dobrý den máte někdo zkušenost s pěstováním odrůdy Rozela v nadmořské výšce okolo 650 metrů nad mořem? Děkuji za odpovědi.
Přesazování odkopů, 13.1.2014
Dobrý den prosím o radu.Koupil jsem starý dům a na zahradě mám tři staré stromy asi durancie.Rozhodl sem se tuto původní odrůdu zachovat tak sem na jaře minulého roku odebral asi deset tak 100 až 150 cm. vysokých odkopů něktré už vypadají... celý příspěvek >
Odrůda jabloně do vyšších poloh, 12.1.2014
Dobrý den prosím o radu, jakou by ste mi doporučily odrůdu zimní jabloně do nadmořské výšky kolem 650 metrů nad mořem?Potřeboval bych aby byla doba dozrání někdy kolem konce září nebo začátu října. Předem děkuj za radu.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika