|
Příspěvky uživatele - 202.100
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Rychlosoli v mase - pro a proti, 3.10.2013 Takže k odpovědi č.1 :
Téma teploty a vlhkosti:
Studenská práce:
Mikrobiální biotechnologie pro zpracování mléka a masa
Sušárny uzenin
Fermentace začíná na +22°C a vlhkosti 85%.
k odpovědi č.2:
Přírodní nebo chemické pořád... celý příspěvek > | | Rychlosoli v mase - pro a proti, 2.10.2013 Je zajímavé, že profesionální řezník jako vy nenapíše ani slovo o fermentaci(kvašení), která je základem parmských šunek, chorýz apod. člověk se pak nemůže divit, že v řeznictví vidí jen přesolený vařený vepřový, který se mu snaží prodat za 200Kč/kg.... celý příspěvek > | |
| | Nejchutnější rajčata, 27.9.2013 Já budu příští rok pěstovat určitě toto rajče
| | Rajče Principe Borghese, 25.9.2013 Takže žádný rajčátka nezbyli? Už chápu význam Vašeho nicku.
S těma rajčatama se budete muset přestěhovat víc na jih v Česku už žádný rajčata nevyrostou, možná tak ve skleníku s LEDkama. | | Rajče Principe Borghese, 21.9.2013 Docela, by mě zajímalo jak by ta rajčátka dopadla, příští rok zkusím nějaký sladký pověsit na týden do tepla kde je přes 20°C ideálně těch 25°C pokud se začnou scvrkávat je vyhráno pak už stačí 15°C a sucho a měli by vydržet třeba půl roku i když, by... celý příspěvek > | | Rajče Principe Borghese, 20.9.2013 Tady je pár stránek o fermentaci rajčat:
Co s nezralými rajčaty?
Rajčata II
Vztahy mezi obsahem volných aminokyselina biogenních aminů v zelených rajčatech inokulovaných bakteriemi Lactobacillus plantarum
Raw Tomato Preserves
The... celý příspěvek > | | Rajče Principe Borghese, 17.9.2013 Tady je ta plíseň vidět a v diskuzi hned první příspěvek o tom mluví. Z reakce je zřejmé, že ten ital taky neví o té fermentaci a ušlechtilé plísni.
| | Rajče Principe Borghese, 17.9.2013 Škoda, snaha byla. | | Rajče Principe Borghese, 16.9.2013 Podívejte se sem, sem nebo sem.
Mají takový šedivý nádech po bílé plísni což je ušlechtilá penicilínová plíseň,která vzniká při kvašení. Problém je zelená, modrá aspoň u klobás, nevím jak je to s rajčaty, ale nějaký Moravák by poradil jak se... celý příspěvek > | | Rajče Principe Borghese, 16.9.2013 Podle těch fotek na internetu je mají trochu plesnivý, tipnul bych si že nejde jen o sušení, ale i o kvašení - fermentování (stejně jako ty jejich klobásy a pršuty) tzn., že musí obsahovat hodně cukru. Teplota by měla být přes 20°C a pak pod 20°C na... celý příspěvek > | |
| | Sklizeň rajčat 2013, 15.9.2013 Dík, tak je tedy vyzkouším, mě by se to velký rajče na balkon taky nevešlo. | | Sklizeň rajčat 2013, 15.9.2013 Díky, už jsem jí taky našel - chobotnice (plodí 1,5 roku). Mám tam v košíku nějaký rajčata, nezkoušel jste tam nakupovat semínka? | | Sklizeň rajčat 2013, 14.9.2013 Neznáte někdo tuto odrůdu?
| | Zeleninový reaktor. Může to fungovat?, 9.9.2013 Na Youtube je spoustu videí o tomto systému, většinou s Tilápiema, ale i s pstruhama. Ať si každý udělá svůj názor. Osobně, bych tu rybu nedal ani psovi. Idea asi dobrá, ale praxe dosti náročná. Můj osobní názor, že příroda se sebou nenechá vyjeb... | | Rajče Ildi, 6.9.2013 Ne, ne psalo se tu i o chuti, jsem začátečník takže nasávám informace a IIdi se tu vychvalovalo kvůli chuti - sladké...
Měl jsem ho na seznamu, ale ted jsem volajaký zmetený:))) | |
|
|
|
|