Příspěvky uživatele - 127.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Borůvka v květináči, 14.7.2017 Obsahuje fotku
Dobrý den, druhým rokem mám na terase v květináči borůvku. Letos poprvé plodila... pár plodů. Roste jako " koště "...ráda bych se tedy teptala, zda ji mám prostříhat. Můžete mi prosím poradit, kdy řez provést a jak moc radikálně jednotlivé... celý příspěvek >
Paprika hamík, 5.3.2015 Obsahuje fotku
Přikládám fotku, ale není v moc dobré kvalitě.
Paprika hamík, 4.3.2015
Obracím se na vás s radou týkající se paprik Hamik. Papriky mám na okně a v poslední době si všímám nažloutlých spodních listů. Můžete mi poradit, čím to je? Děkuji.
Zelenina v truhlíku, 4.8.2014
Děkuji. Vše mám v truhlících 60 cm. Rajčata po 2 sazenicích a papriky po 3. Úroda je opravdu velká... sama jsem překvapena.
Zelenina v truhlíku, 3.8.2014 Obsahuje fotku
Letos poprvé jsem zkusila pěstovat zeleninu v truhlících. Mám keříčková rajčata Tumbling Tom red a oranžovou papriku Hamík. ...musím se pochlubit... jsem moc spokojená, jak se mi jako začátečníkovi daří...
Hamík v truhlíku, 19.7.2014 Obsahuje fotku
Mám zasázené tři sazenice papriky Hamík v 60 cm truhlíku. Nikdy jsem papriky nepěstovala, a tak nemám žádné zkušenosti. Rostliny mají mnoho plodů, ale zatím nedozrávají. Ráda bych se tedy zeptala, zda nemám otrhat nějaké listy, aby na plody svítilo... celý příspěvek >
Paprika Hamík, 22.6.2014
V truhlíku mám papriku Hamík. Na každé rostlině mám asi tak 4-5 plodů (cca 5 cm dlouhé) a ostatní květy mi upadávají. Zaschnou, nevytvoří ani plod a květ se stopkou upadne. Můžete mi prosím poradit, čím to je? Děkuji moc.
Rajčata kvetou, ale neplodí, 4.6.2014
...to je ono... děkuji...už jsem si myslela, že jsem fakt natvrdlá... Jsem úplný zahradník začátečník, a tak nemá smysl, abych se přihlašovala. Já rady čerpám, nikoliv dokáži poskytnout. Moc děkuji. Jinak rajčata jsem z parapetu přestěhovala na... celý příspěvek >
Rajčata kvetou, ale neplodí, 3.6.2014 Obsahuje fotku
...nevím, jak vložit dvě fotografie současně...
Rajčata kvetou, ale neplodí, 3.6.2014 Obsahuje fotku
Děkuji za všechny rady. Ještě bych se ráda zeptala, zda nemám otrhat nějaké listy tak, aby šlo na plody více sluníčka.
Rajčata kvetou, ale neplodí, 31.5.2014
Kvetoucí květiny mám také. I truhlíky s jahodami. Přesto z deseti květů je pouze jeden s plodem.
Rajčata kvetou, ale neplodí, 31.5.2014
Vítr tam občas fouká a poletuje tam i hmyz. Terasa je na jihozápad a sluníčko tam svítí od 11 do 19hod. Znamená to tedy, že pokud dochází k přehřátí vzduchu, není žádná úroda?
Rajčata kvetou, ale neplodí, 29.5.2014
Děkuji, ale bohužel el. kartáček nemám. Stačí s nimi zatřepat popř. použít štěteček?
Rajčata kvetou, ale neplodí, 29.5.2014
Na terase v truhlících mám rajčata. Bohatě kvetou, ale netvoří plody. Poradíte mi, prosím, co s tím? Nemám žádné zkušenosti. Děkuji.
Keříčková rajčata v truhlíku, 26.5.2014
Děkuji moc. Máte to opravdu moc nádherné.
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika