|
Kdo mi zabíjí slepice?, 6.9.2017 Nejsem ježčí nepřítel, nepřejíždím je cíleně autem a nezabíjím je na potkání. Slepice zabezbečit umím, ale všechno má své hranice a meze. Tak jako kvůli jsetřábům nemám nad výběhem sítě, nehodlám ani kvůli ježkům chovat slepice v klecích. Stačí, že... celý příspěvek > |
|
Kdo mi zabíjí slepice?, 23.8.2017 Předevčírem jsem takhle za soumraku ježka nachytal, držel zdravou kuřici předníma packama a pokoušel se jí strhnout na zem a za živa okusovat, tak jsem ho s nadávkami sundal a poponesl dál. Hloupě jsem si myslel, že náhodou přišli do styku a ježek... celý příspěvek > |
|
|
|
Jaké smáčedlo?, 26.7.2017 jar urcite listum neublizi do 10 litru jednoho maleho panaka a splni ucel spolehlive |
|
Canna tropicana (dosna), 14.7.2017 Před několoka lety jsem pěstovala dosnu canna tropicana, která měla krásné barevné listy. Bohužel mi rostlina nepřezimovala a od té doby se marně snažím ji znovu získat. Z nabídek zahradnictví úplně zmizela. Nevíte prosím někdo o nějakém prodejci,... celý příspěvek > |
|
Pěstování jarních bledulí, 14.7.2017 Já mám bledulky v zastíneném koutku pod kapradím, kam teče voda ze sousedovy střechy. Dostala jsem vyrýpnutý trs od známého a už první rok mi ze semen vyklíčíly nové rostlinky... vzpomínám si, že ač je to cibulovina, tak v přírodě jsem je viděla růst... celý příspěvek > |
|
Zabezpeceni zahradniho traktoru, 10.3.2017 temer v kazde garazi je nekolik nastroju vhodnych k prekonani zamku pacidlo, karboflexa, stipaci kleste, kladivo atd, takze ma zlodej na vyber ja bych to osobne jeste pojisil kamerou nebo fotopasti |
|
Vysoké pruty maliníku neplodí, 11.11.2016 ty slahouny si vyvazte na nejakou oporu a teste se na sklizen dalsi rok plodi totiz az na dvouletem dreve |
|
Pila táhne do strany, 31.10.2016 Dobrý den se zájmem sleduju tuto diskuzi a tak přidávám své zkušenosti.Když mi zákazník donese do servisu pilu, která řeže do boku tak vždy je na vině špatně nabroušený řetěz a ten potom následně opotřebuje lištu k jedné straně, setkal jsem se i s... celý příspěvek > |
|
Divoké prase - ohrada, 5.2.2016 tak se stim moc nechlubte nebo vas pokuta nemine |
|
Stará odrůda - prosím o určení, 25.11.2015 Dobrý den, děkuji vám všem za pomoc a určení jabloně. Hledala jsem ještě nějaké obrázky plodů a popis na internetu a více se mi to hodí na Ingrid Marie. Je to výborné jablko a jsem ráda, že vím, co je to za druh, protože bych nerada přišla o tuto... celý příspěvek > |
|
|
|
Stará odrůda - prosím o určení, 23.11.2015 Další foto |
|
Stará odrůda - prosím o určení, 23.11.2015 Plody mají tmavě červenou lesklou slupku s takovými skvrnkami jako malinké strupy a výrazně bílou dřeň, někdy je pod slupkou dřeň jemně pročervenalá. Chuť je kyselo sladká, dřeň jemná až pískovitá, šťavnatá. Jabka zrají začátkem října, snadno hnijí,... celý příspěvek > |
|
Nová Hecht 44 nestartuje, 8.10.2015 stalo se mi ze u nove hechtky byla praskla hadicka v miste nasazeni palivoveho filtru v nadrzi a tak tento vypadl a pak take nachtela chytit zkontrolovat dotazeni a zakladni serizeni karburatoru |
|
Trkající beran, 28.8.2015 pamatuju si jako decko ze deda mel pod stromem privazany na provaze spalek ktery se tam volne houpal na nem si beram vybijel energii a dal ostatnim pokoj |
|
Jak levně pořídit plastový nebo laminátový bazén, 13.8.2015 delal jsem to podobne jen s tim rozdilem ze jsem steny vybetonoval pomoci ztraceneho bedneni s vlozeni 4 polystyrenu mezi bedneni a stenu bazenu odpadlo mi tim starost s hlidanim aby se nevyboulil a nemusel jse napoustet po napusteni si bazen asi 5... celý příspěvek > |
|