Příspěvky uživatele - 245.40

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata - hnědnutí květů, odpadávání - prosba o radu, 26.7.2018
právě že na listech se začíná opět šířit, tak že když postříkám po třetí, tak mám pak už smůlu???
Rajčata - hnědnutí květů, odpadávání - prosba o radu, 25.7.2018
Chtěla bych se zeptat, pokud se stříká přípravkem acrobat, v poznámce je uvedeno, max. 3x, už jsem stříkala 2x, tedy mohu ještě jednou? problém je v tom, že rajčata začínají teprve dozrávat, což znamená, že 3 postřiky budou málo... čím tedy stříkat... celý příspěvek >
Zasychání plodů lilku, 27.6.2018
letos poprvé pěstuji lilek ve skleníku, rostliny mám tři, jsou vypěstované ze semínek, listy jsou velké, květy krásné, po odkvětu se vytvoří malý plůdek, který ovšem zaschne a upadne, čím to je?
Nejmenší sekačka (rider nebo traktůrek) co se na ní sedí, 6.5.2013
Já koupil Stigu Villa má ji 8 let sto kilo mám taky.Je v to manuál převodovka, motor 10,5HP, záběr 92cm.Je to velice jednoduchý stroj, žádné převody atd tři klíňáky dva mulčovací nože.Letos jsem koupil Starjet P4(VANGUARD 20HP, Tuff Torq K62)... celý příspěvek >
Ochrana žacího ústrojí zahradních traktorů před rzí, 7.3.2013
Koupil jsem Starjet, a než to vyrazí do terénu tak přemýšlím o galvanizaci(pozink)kamarát se tím zabývá, dělal mi to před několika lety u Stigy a dobrý.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika