Příspěvky uživatele - 234.47

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořezy Komatsu-Zenoah?, 25.10.2007
Vidím, že moc zkušeností s touto značkou není. Jak je to možné?? To zde na našem Českém trhu je tak krátce nebo o ní nikdo neví???
Křovinořezy Komatsu-Zenoah?, 11.10.2007
Určitě se tímto tetem člověk nemůže zcela přesně řídit, protože nastartovat a osekat kousek louky a kopřiv není zcela rozhodující zda ten či onen stroj je dobrý. Test dle mého názoru má trvat několik dní a v různých podmínkách. Jenže na toto není u... celý příspěvek >
Křovinořezy Komatsu-Zenoah?, 10.10.2007
Myslím, že to možná tak je. Samozřejmě je zcela nedostačující nějaký test z novin. Mě spíše zajímá praxe samotná a hlavně zkušenosti se zn. Komatsu-Zenoah. Ještě se zeptám jaký stroj Vy máte na mysli? Kterému uškodili?
Křovinořezy Komatsu-Zenoah?, 9.10.2007
Chtěl bych se zeptat někoho, zda má zkušenosti s křovinořezy Komatsu Zenoah a jaké? Zda neví jaká je značka křovinořezů Komatsu Zenoah. Kolik let je v ČR a jak jsou kvalitní tyto stroje.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika