Příspěvky uživatele - 86.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jasan výsadba, 30.10.2011
Já bych to viděl jako minimálně postačující hloubku 40-50 cm. Jasan zimnář není nijak zvlášť náročný. Když však půjdete dvakrát hlouběji, tak stromu neuškodíte. Josef.
Řecká neznámá, 30.10.2011
Otevřeně musím přiznat, že jsem to nevěděl a kdybyste to p. Jiří neurčil, tak byl bych se pustil do složitého vyhledávání. Takže se více vyspím :-). Díky. Josef.
Co je to za keř?, 30.10.2011
Bingo! Josef.
Co je to za keř?, 30.10.2011
A kdo přidá další nápovědu, další kamínek do mozaiky? Upřesňuji, že mnou uvedený slogan (nalezený na wikipedii) je sloganem výrobce terénních automobilů umísťujících se na rallye Dakar na prvních místech a jsou vyráběny v onom státě. Josef.
Prosím co je tohle za rostlinu?, 30.10.2011
Je pravda. Na latinský název nevymyslím žádnou srozumitelnou nápovědu. Český název se asi skoro nepoužívá. Ani já jsem ho dodnes neznal a dozvěděl jsem se ho až při hledání více podrobností o neznámé rostlině. Slovní základ je stejný, jako u drobného... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika