Příspěvky uživatele - 220.164

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pokaceni tresne, 23.10.2011
"... Vždy se to dá uhrát na velikost kmene, zdravotní stav, silný poryv větru nebo na termín oznámení..." Jinými slovy říkáte: zákon má nějaké znění, ale dá se obejít. Josef.
Prosím o radu - co je to za rostliny?, 23.10.2011
Tak už se mi to podařilo najít po zdlouhavém prohledávání obrázků pryšců - Euphorbia, celé čeledi pryšcovitých - Euphorbiaceae, podčeledi Euphorbioidae apod. Myslím, že se jedná o Pedilanthus (tušil jsem, že jméno začíná na "P", ale dál jsem si... celý příspěvek >
Amarilis, 23.10.2011
Zlomený stonek s květy Vám může dokvést ve váze jako řezaná květina. Cibuli s listy a zbytkem stonku pěstujte dále: zatím zalévejte a hnojte, aby byla cibule silná aby vytvořila dost zásobních látek pro příští kvetení v další sezóně. Josef.
Takové bílé zvonečky, 23.10.2011
Souhlasím s tím, že se jedná o čemeřici. Josef.
Prosím o radu - co je to za rostliny?, 23.10.2011
1.-2.: musím říci, že to rozhodně není bambus, ale marně vzpomínám a pátrám po tom, jak se tato rostlina jmenuje; není to ani takový "pseudobambus" jako tzv. Lucky Bamboo, což je druh dračinky, ale s opravdovým bambusem nená vůbec nic společného.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika