Příspěvky uživatele - 238.8

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zná někdo jméno fialové a žluté květiny?, 7.9.2011
Myslím, že jsem se s nimi setkal včera při prohledávání čeledi paznehtníkovitých - Acanthaceae. Možná - snad Justicia? Josef.
Plamének tangutský nebo psí víno, 7.9.2011
Ano, jsem přesvědčen, že to pravda - víceméně - je. Ono "víceméně" uvádím, že mu to nejspíše nebude trvat jenom po dobu jarních měsíců, ale i během léta. Stříhání ale nemusí být nutné. V tom případě by měl obrážet ze všech větviček, bude mít hodně... celý příspěvek >
Minidurman - acnistus, 7.9.2011
To je pěkný! Ještě jsem ho nepotkal. (A to jako mám další kytku, kterou bych si měl zapamatovat?) Josef.
Vysoký jehličnan na zahradu, 7.9.2011
Jardou zmíněný smrk je dost dobrý. Další zajímavý jehličnan je převislý sekvojovec - Sequoiadendron giganteum Pendula. Podívejte se i na tenhle "kousek". Josef.
Plamének tangutský nebo psí víno, 7.9.2011
Podle mého názoru plot rychleji, hustěji a stejnoměrněji pokryjí 1-2 sazenice plaménku tangutského. Josef.
Jalovec vedle meruňky, 7.9.2011
Osobně si myslím, že se o ně - v souvislosti s jalovcem - bát nemusíte. "Kolize" je opravdu pouze mezi hrušněmi a dvěma plazivými a keřovitými druhy jalovců (jalovec chvojka a jalovec čínský, resp. prostřední), jak už tu mnohokrát zaznělo. Nikdy jsem... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika