Příspěvky uživatele - 251.172

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fíkovník, 10.5.2012
A vyska toho vaseho? Nas ma cca 120 - 130 cm, letos poprve v zemi... Nejake rady, co ted udelat?
Fíkovník, 10.5.2012
Prezil vas fikovnik zimu??? Nam zatim jeste venku v zemi nerasi, bojime se, zda neumrzl...?
Melounoviště 2011, 16.8.2011 Obsahuje fotku
Po loňské sklizni jednoho melounů (ze dvou rostlin) letos nasázeno asi 17 rostlin. Bohužel na malém prostoru a po deštích napadeno houbou (melouny přestaly růst). A tak se těšíme asi z osmi melounů o váze cca 3 kg. Přikládáme foto. Příště roubujeme.
Cuketa neplodí, 23.7.2011
Ano, jde o cuketu, chcete-li napisu tykev. Sousedi maji cuketu, ktera jim roste trosku do vysky. Nam ty rostliny do dalky. Jedna rostlina se pnula do ctyrmetrove vzdalenosti a nekolikrat do zeme zapustila korinky. Asi bude nejlepsi to vyfotit,... celý příspěvek >
Paprika pálivá vs. paprika roční, 23.7.2011
Řešíme zajímavou věc. Vysadili jsme dvě odrůdy paprik - pálivce a běžnou velkou papriku. Do semenáčků u sebe. Vyrostl nám jen ten pálivec. Je možné, že ten pálivec "přeskočil" nebo zahnal tu druhou nebo jak to nazvat?
Cuketa neplodí, 23.7.2011
Dobrý den, máme problém. Na zahradě jsme vysadili několik rostlinek cukety, roste nám do neuvěřitelných rozměrů, je tam i několik květů, ale žádný plod. Co s tím? Zaštípnout všechny odnože za květem?
Sklizeň cibule, 10.7.2011
Zdravím, mám dotaz, jak poznat ideální čas ke sklizni cibule. Dočetl jsem se, že v době, kdy polehává nať, ale to už polehávala cca před třemi týdny, když byla poloviční. Teď má na výšku cca 45 cm.
Černání stonku paprik, 8.7.2011
Mám dotaz, který se týká paprik - odrůda Paprika roční, Pálivec, od Sema. Každá rostlinka má několik podlouhlých plodů (4-8), ale zezhora, odkud rostou, tak ten stonek černá. Máte s tím zkušenosti, je to normální? A ještě jeden dotaz, všechny jsou... celý příspěvek >
Melounoviště 2011, 8.7.2011
Chtel jsem se zeptat, zda pri prvotnim rustu plodu lze nejak ochranit melounek. Stejne jako loni, i letos utoci slimaci - i pres to, ze na ne mame neco, co je ma hubit :) :( Co treba je dat do odrizly PETky, pomohlo by a neuskodilo by to?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika