Příspěvky uživatele - 33.11

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdo poradí jak na špačky, 17.4.2011
Jsem zvědav na výsledek Vašeho pokusu. (Můj příspěvek byl samozřejmě myšlen v nadsázce, ale neodolal jsem ho připojit, přestože jste chtěl pouze seriózní příspěvky. 1:1 se dalo chápat oběma způsoby.) Josef.
Český název pro Osteospermum, 17.4.2011
Volta je název odrůdy (vnitrodruhového taxonu): viz jediný český odkaz na slovní spojení "osteospermum volta". V cizojazyčných by to jistě hodilo víceodkazů (třeba i fotkami jednotlivých odrůd). Josef.
Prosim o identifikaci teto rostlinky, 17.4.2011
Jméno Haemaria mi nic neříkalo, ale když jsem to dal do vyhledávače, objevilo se Ludisia. Pod tímto názvem jsem zmiňovanou orchidej viděl v onom krámě. Josef.
Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 17.4.2011
Fotka žluté kytičky není dost zřetelná. Napadají mne tři možnosti: 1. Bohyška: ale ta má vetší listy, na fotce jsou listy děravé. 2. Kozlík - Valeriana. Se žlutolistou odrůdou jsem se ještě nesetkal. 3. Jirnice - Polemonium. Ale ani u ní nevím,... celý příspěvek >
Přemnožení kominíčku (Bika ladní), 17.4.2011
Myslím, že těžko. Snad ji (biku) omezíte lepšími podmínkami pro trávník - důkladné hnojení, zálivka, časté sekání, vertikutace... Důležité je asi taky nenechat ji odkvést a vysemenit.?ožná ještě dosijte travní semeno, můžete i doplnit trávníkový... celý příspěvek >
Prosim o identifikaci teto rostlinky, 17.4.2011
Podle mého názoru to tradeskancie není. Myslím, že se jedná o jeden druh orchideje, ale bohužel si na její název nevzpomínám. Nedávno jsem ji vïděl v květinářství v obchodním centru, měla vzpřímené květenství bílých či žlutých kvítků. Jedná se o... celý příspěvek >
Modřín převislý - Larix decidua Puli, 17.4.2011
Myslím tedy, že v případě Vašeho modřímu už není nač čekat :-(. Josef.
Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 17.4.2011
Obávám se, že se Lída mýlí. Podle mého názoru se jedná o Hebe, některý z velkolistých panašovaných kultivarů, které bohužel u nás obvykle vymrznou. moc naději na obražení mu deávám.  Josef.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika