Příspěvky uživatele - 4.41

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vanda ve sklenici? Poradite?, 10.11.2010
Ty ampulky s vodou se dávají střídavě na kořeny (1-2 dny a změnit kořen), koupí se ve zdrav. potřebách, vandy nepěstuji, pouze co vím z diskuse na living.cz - vandy (stránky ale dočastně nejedou - probíhá údržba)
Vanda ve sklenici? Poradite?, 10.11.2010
Kořeny se jen namáčejí, není to vodní kytka, takže kořeny nemohou být trvale ponořené ve vodě, protože by uhnily.
Dendrobium nobile - žloutne, 20.4.2010
dendrobium bych v prvé řadě vyklepla z květináče a podívala se na kořeny, jestli nehnijí, když tak přesadit
Jak zničit mech na zahradě?, 30.3.2010
až to budete pálit, tak počkejte až sousedi dají větrat peřiny, budou mít alespoň otevřená okna nebo venku pověšené prádlo. Pálení čehokoli venku je blbost na ultimum!!!
Phalaenopsis - bez listů, 29.3.2010
květní stvol odstřihnout, ať se rozstlina nevysiluje, a přesadit a opatrně zalévat, měla jsem phal s jedním položlutým listem a vyhnitým srdíčkem a dobrými kořeny a po roce čekání začaly růst listy a potom i vykvetl.
Dendrobium - konec?, 20.7.2009
je to dendronobium Ema Gold, nechejte keiky hodně narůst - aby měly kořeny minimálně 5cm dlouhé čím delší a více kořenů tím lépe, potom je teprve zasaďte.
Problem s paprikami, 16.2.2009
dávám semínka rajčat a paprik naklíčit na navlhčený ubrousek v misce, to celé vsunu do igelit. sáčku, dám na dřevěné prkénko na radiátor, když jsou sezeničky cca 2 cm vysoká, tak je zasadím do zeminy. Sáček každý den otevřít a nechat trošku... celý příspěvek >
Moštování jablek - kuchyňský odšťavňovač, 15.10.2008
Koupila jsem si nyní v Tescu odšťavňovač zn. Tesco a výtěžnost je 50 %. Jsem s ním spokojená.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika