Příspěvky uživatele - 88.140

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vaše Top ten odrůdy hrušní - Konference, 21.10.2009
Osobně bych Solanku na výsadbu moc nedoporučoval. Rouboval jsem ji před 18 (osmnácti) lety a letos poprvé zarodila. Což o to, chuť skvělá, ale kdo má trpělivost čekat 18 let... (Pro úplnost, ostatní odrůdy plodí po dvou až pěti letech od výsadby).
Výběr správného stromku, 21.10.2009
Na zahradě ve svahu se špatně udržuje úhor pod stromy. Volil bych vzrůstnější, ba možná i ty nejvzrůstnější podnože: M XI (M11), A2, semenáč. Proti odrůdám není námitek, jen Goldstar a Topaz (i Rozela?) Vám ve špatných letech (studených) asi... celý příspěvek >
Valašská reneta, 20.10.2009
Praktické zkušenosti by měli mít hlavně členové zahrádkářské osady Vsetín - Janišov, kteří odrůdu propagují. Zkuste to tímto směrem. Sám jen mohu napsat - letos jsem ji rouboval a rouby se ujaly.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika