Příspěvky uživatele - 61.156

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez Husqvarna 125R, 31.7.2009
1. Musím podotknúť že veľa ste toho v rukách ešte nedžali. 2.Ak sa pozriete do návodu na obluhu toho najlepšieho stroja, tak tý čo ho vyrobili píšu že pílový kotúč sa na tento stroj nepovoľuje.Ale to asi nepoznali takú skúsenú obsluhu ako ste vy.
Stihl - žací hlava PolyCut, 26.7.2009
 Podľa môjho názoru je Poly cut hlava vinikajúca na kosenie hrubších porastov, ktoré pri klasickon kosení silonomtrhajú silon.
Vyžínač Homelite 26 CDY, 22.7.2009
 Naozaj si myslíte že z mašinou za 80 euro sa dá niečo robiť?Svatá prostato.Videl som ich snáď 10 ale nerobil ani jeden.
Metaltec & comp, 21.7.2009
 Zaujímalo by ma ak je tu neaký odborník či majú tieto prípravky nejaký praktický význam./Pokiaľ viem tak v US bolo proti výrobcom vedené konanie za klamanie spotrebiteľa a rozdávali sa tam aj pekne mastné pokuty./ Alebo sa to rovná len... celý příspěvek >
Zapaľovanie Stihl FS55, 21.7.2009
Nie som si istý či to bude zapaľovanie.Po toľkých odborných zásahochby to chcelo vyskúšať.Odporúčam navštíviť servis.Na 55 zapaľovanie typicky ide alebo nejde.Občas sa stane že blbne ale málokedy.Vzdialenosť zapaľovania od magneto ventilátora je... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika