Příspěvky uživatele - 96.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Největší vžité fámy na zahradě, 21.5.2009
Tady jsme se panove asi nepochopili. Vy jste meli na mysli travnik porostly jakousi jednodruhovou nejlepe geneticky upravenou travinou, kde steblo jine traviny privadi majitele k zoufalstvi a ja travnik slozeny z travin, ktere poskytla priroda. Az... celý příspěvek >
1000 litrová nádrž od Rondapu - ohřev užitkové vody, 19.5.2009
Pokud mate v blizkosti potravinarsky nebo papirensky zavod tak se zkuste pozeptat tam. Pouzivaji nezavadne latky a treba u nas, me jako zamestnanci ho majitel prodava za 300kc. R.
Rychlost pojezdu, 13.5.2009
U jednoducheho pojezdu zvysite rychlost pouze zvysenim otacek motoru. R.
Oprava spojky motorové kosy Partner B341, 13.5.2009
Pokud jste si jisty, ze nemate moc vysoke otacky na volnobeh a pri vypnutem motoru nejde otocit reznym kotoucem (samozrejme pri odpojene svicce), pak to bude opravdu spojka. Demontaz hridele neni zas tak slozita, drzi na ctyrech sroubech. R.
Převinutý motor do sekačky, 8.5.2009
Znamy elektrikar mi u flexy previnul motor za flasku Tuzemaku. R.
Nejzdravější ovoce na světě roste dobře i u nás, 2.5.2009
Myslim si, ze dnes uz se nedostatku vitaminu c bat nemusime. V potravinarskem prumyslu se pridava snad do vseho. Od masnych vyrobku pres pekarenske az po napoje. Oznacuje se jako E-300. R.
IBC kontejner - redukce na výpušťáku, 2.5.2009
Jestli budete kontejner pouzivat na destovou vodu, tak bude stejne potreba cistici otvor. Jinak ta dira kontejneru neublizi. R.
Grizzly ERS 1200 strunová sekačka, 2.5.2009
Pokud jste ho jeste nekoupil tak se radeji podivejte na vyzinace renomovanych znacek. R.
IBC kontejner - redukce na výpušťáku, 2.5.2009
Budete muset vyriznout na vrchu kontejneru diru. Rez by mel byt ve tvaru "U", pak to otevrete jako viko a muzete tam vlezt. Dira s kohoutem uz nebude takovy problem. R.
Hobby pila spolehlivost, 23.11.2008
Pane Radku. I kdyz byla vase zprava urcena panu J.S., dekuji za radu, ze Husu ne. Ta 270 se da koupit za pekne penize, ale co se tyka servisu tak bych si uz mohl koupit i Dolmar nebo Komatsu. Tak kterou??? Radek
Hobby pila spolehlivost, 23.11.2008
Ty doporucene pily jsou bohuzel nad me financni moznosti. Bydlim v Krkonosich ve starem cihlovem domku a zatim topim v kamnech. S dnesnima cenama a odpovidajicimi platy jeste dlouho budu. :o) Kulnu mam 20m ctverecnych tak by se to tam mohlo vejit a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika