Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Levandulový cukor sa robí principiálne tak isto, ako (moje) babičky robili vanilkový cukor.

Na 250g cukru cca 2 čajové lyžičky sušených kvetov levandule alebo 4 ČL kvetov čerstvých. Dobre uzatvoríme a nedávame do chladu. Cca 14 dní to občas pretriasame, aby sa levandulová aroma rovnomerne rozložila po cukre. Potom sa cukor preseje, kvety vyberieme a je hotovo. Skladujeme dobre uzatvorené.

Na bežné používanie napr. do čaju to teda podľa mňa rozhodne nie je. Levandulový cukor je dosť aromatický. Preto sa používa na posypanie koláčov a pod.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika