Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Zdravim,

tak se nam leto preklopilo nekam pryc, papricky nam dozraly...

Ano, i ja mam uzasnou urodu chilli papricek. Letosni horke suche leto jim jen pralo. A co ted s tim ?

Nalozeni jsem letos zkousel poprve, takze vysledek jeste neznam. Ale priblizny recept ano: Naklada se to uplne stejne jako kapie, jen se tam musi dat dost cibule. Presne slozeni nevim, ja je nenakladal, to babicka :-) ale recept na kapie uz se snad da najit...
Zkouseli jsme varku papricek vcelku i varku bez seminek. Chvili pockame a uvidime...

Take jsem je zkousel zmrazit a neni to nejhorsi. Po rozmrazeni jsou skoro jako zive ! Ty zmrazuji "vykostene", bez seminek.

V madarsku jsem videl papricku nalozenou ve vodce ci jinem alkoholu, ale nemohu slouzit, neochutnal jsem. Kazdopadne spatne to byt nemuze, vzdyt "horici prerie" se pije s kapkami tabasca.

Samozrejme i Tabasco se z toho vyrabi, Salsa se vyrabi z chilli... U tohoto take nemohu slouzit. Tabasco je patentovany recept (vyrabi se z papricek, ktere se nechaji 3 roky fermentovat v drevenych sudech) a salsu jsem jeste nezkousel.

A pak samozrejme susene.

Vic uz toho nevim, ale snad pristi rok budem chytrejsi.

Petr Gruber
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika