Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Je to botanicky tykev muškátová, to jméno máslová má podle toho jaká je po tepelné úpravě. Nejdříve to asi patřilo odrůdě Butternut. Všechny mají společné to, že jsou náročnější na teplo a semena mají v té ztlustlé části. Povrch je spíše jakoby voskový, než postižený padlím. Odrůda jak píše kyprik. Jedl jsem jí syrovou, upravenou ještě ne. Byla docela dobrá, trochu jako mrkev. Po tepelné úpravě by asi měla změknout na "máslovou" konzistenci. Je to tak pane kyprik či MS?  Ivan z okenka

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika