Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ahojte, môj zoznam pre nadchádzajúcu sezónu je nasledovný, za názvom sorty uvádzam (R)-ako "repríza",sorty, ktoré už som mal, a bol som spokojný, ostatné majú premiéru. Podotýkam, že drvivá väčšina sú cherry a "šalátové",podľa "odbytu" u tých, ktorých obdarovávam plodmi-tie im chutia najviac. :)

-Ambrosia Gold, Blue Bosque, Blue Bosque Bumblebee, Copper Currant, Bosque Green Cherry, Muchacha!,Josefina, Starfire Isis, Strawberry Tiger, Sugar Drop, Sun Cherry Premium F1(R),Puple Cherry(RR),Bombonera F1,Snow White Cherry (RR),Sun Gold F1(RR),Sun Sugar F1,Green Ghost, Green Envy (R),Ambrosia Pink, Rose Quartz Multiflora (RRR),Bicolor Cherry (R),Green Zebra Cherry (R),Sweet Gold Cherry (R),Pink Bumble Bee, Purple Bumble Bee, Blue Baby, Golden Gem Hybrid, Sweet Aperitif, Jaune Flammée(R),Rajskaja Konfetka F1,Samocvet Nefritovyj F1.

Zameriavam sa na zaujímavý vzhľad, ale tiež najmä na čo najsladšiu chuť.Aj úrodnosť a odolnosť voči chorobám samozrejme.

Objednávam z UK, aj Ameriky, niekedy,ak sa dá priamo na moju Bratislavskú adresu, niekedy je potrebné objednať na Americkú adresu u známeho, ktorý to doručí k nám.

Firmy: J & L, Tomatogrowers.com, Tradewindsfruit.com, zaujímavé sú tiež Tomatofest.com, Solana Seeds, Marianna seeds.

Som maniak na rajčiny, pestujem v takomto režime už teraz to bude 4tý rok.Pestujem striktne v režime "bio". V uvedenom zozname je obsiahnutých cca 15 rôznych farieb a ich kombinácií.

Prajem všetkým šťastnú novú sezónu, nech sa darí!

Maťo K.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika