Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To bylo možná zbytečně necitlivé a moc to nepomohlo. Je pravda, že je tady toho už spousta, třeba Vám ale hned nedojde co děláte špatně...

Já to vidím jinak. Hned pro začátek ale upozorním, že jsem rozhodně začátečnice. Pokud tedy pomůže někdo zkušenější... Moc se k tomu ale nemají, tak zkusím pomoct s tím co vím.

Nepíšete nic moc o tom jak sadbu pěstujete, co ale vidím z fotek už říká mnoho. Rajčata jsou úplně ve tmně. Proč je máte tak daleko od okna? Dejte je na parapet co nejblíže k oknu a sundejte tu záclonu. Hlavní co teď rostlinky krom vody potřebují je světlo.

Zkuste to klidně s těmito, ale já bych vysela nová semínka a začala správně, stejně je na to, myslím, ideální čas - já je ještě nevysela (čím horší máte světelné podmínky, tím později začínejte s předpěstováním). Dodržujte základní pravidla - pro klíčení teplo 20 až 30 stupňů a klidně tu tmu, Jak vystrčí hlavičky tak šup na světlo a chladnější odchov. Včas přepíchat - jak se objeví pravé listy, zasadit až po děložní. To je celé. Rajčata jsou děsný plevel, to se Vám musí dařit :-)

Jo a pokud by se vám později vytahovala klidně sázejte hlouběji a hloubějí, alespoň zakoření.

Ať Vám dělají radost!

Bláža

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika